|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
תהיו בעיניין, שהכסף זה לא הבעיה היחידה פה..
אתמול במקרה הגיעה אליי חבילה קטנה מסין, הייתי צריך ליסוע לתל אביב לסניף של המכס ושל דואר ישראל ובמשך שעתיים הם גורמים לך ללכת מאחד לשני ולחכות בתור ואין לכם מושג איזה סיוט זה! זאת אומרת שלא רק הכסף דופק אותכם הם גם דופקים את הזמן שלכם וגורמים לכם שאם אתם רוצים לשחרר את זה ושזה יגיע עד הבית שלכם אז תצטרכו להוסיף 100 שקל! |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר על
|
ציטוט:
10$ זה המון כסף, כנראה שאתה לא מזמין הרבה מחו"ל או שאתה עשיר. כל הכיף זה להזמין מחו"ל בזול לעומת הארץ, והמס הזה פוגע בתחום הזה. אם ההפרש בין חו"ל לארץ היה 50% - עכשיו הוא ירד ל-30% (בסדר המחירים האלה. יכול להיות שיותר ויכול להיות שפחות). בקשר למיסים אחרים, מי אמר שלא מדברים עליהם? אולי אתה לא משלם אותם אבל אחרים שכן בטח שמתוסכלים מזה. אתה יודע איזה כאבים זה לשלם עד 50% למדינה כשהחברה שלך מצליחה? עם כל הכבוד למדינה ואני מאוד מאוד אוהב את המדינה שלי, 50% זה הרבה מעבר למה שצריך לדעתי. ועוד סיבה, זה שהמיסים האלו קיימים כבר והסיכוי לבטל אותם הוא אפסי. הוספת מס כזה הוא בעצם "קש ששובר את גב הגמל", או סתם עוד מס מעצבן שאפשר עדיין לגרום לביטול שלו. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 15 | ||
אחראי פורום
|
ציטוט:
ציטוט:
באיזה סכומים אתה מזמין בחו"ל שזה צריך להפריע לך? אם אתה מזמין את הגאדג'טים הקטנים - אז יצא שבמקום שתשלם 10 ש"ח על אוזניות - תשלם עוד 20% - 12 ש"ח. זה "הקש ששובר את גב הגמל"? אם אתה מזמין ספר שבארץ עולה 100 ש"ח, ובחו"ל עולה 10$ - אז תשלם 12$, שזה עדיין הרבה יותר זול. אם אתה קונה מוצרים "גדולים" (פלאפונים, בגדים בכמויות וכו') - מיסוי בנוגע למוצר היה קיים גם עוד לפני על משלוחים בשווי של 50$. אז התוספת הקטנה אחרי כל המיסויים זה הדבר שהכי פחות צריך להפריע לך. אני (עדיין) לא מגדיר את עצמי כעשיר, אבל בפעם בכמה חודשים שאני אולי מזמין משהו (ממש לא מתייחס למקרה אם אתה מזמין מוצרים בשווי מטורף כל יום), במקום 185 ש"ח לשלם עוד 30 ש"ח זה לא מה שישבור אותי. |
||
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
1. הדברים שלך נאמרו לפני שקראת את הכתבה בנענע.
2. איפה קראת שזה 20%? בכתבה בנענע נאמר שזה 35 ש"ח. 3. אתה טועה בצורת החשיבה שלך, 35 ש"ח זה הרבה כסף אם אתה מזמין גם פעם בכמה חודשים. תכפיל את זה בשלוש פעמים בשנה, תכפיל את זה ב-50 אלף אנשים (סתם הערכה) שקונים מחו"ל. יוצא לך 5 מיליון ורבע ש"ח בשנה. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
2. 35 ש"ח = 10$. אם אתה משלם 10$ על חבילה של 50$, אתה בעצם משלם 20% יותר. ההבדל הוא כאן שאם תחליט להזמין דבר בדולר - אז כמובן שזה לא 20%, אבל זה מתוך נקודת הנחה שאתה יכול לרכז את כל ההזמנות שלך לחבילה אחת. 3. אבל זה סתם נתון - הרי לי כלקוח זה עוד 35 ש"ח להזמנה. גם אם זה 5 מיליון ש"ח וגם אם זה 500 מיליון ש"ח - זה לא אמור לשנות כל עוד המחיר בשבילי, כלקוח, הוא (לפי דעתי) פעוט - 35 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר חדש
|
במילה אחת - חוצפנים.
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
בכל מקרה על פי רשות המיסים זה אינו מס.
התשלום הוא החלטה של דואר ישראל (אין עדיין אישור). אם הדבר נכון, זה שירות לקוחות גרוע ביותר. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|