|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
אקס מנהל
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אין קשר בין השניים בכלל, זה לא שאתה קודם לומד איך לנהל שרתי וינדוס ואז לינוקס. אתה צריך לבחור, או שאתה רוצה להתחיל לעבוד עם לינוקס או וינדוס. כדי לנהל שרת לא מספיק לדעת רק איך סוגרים משימות או לבדוק עומסים... אלא אשכרה צריך להכיר את כל מערכת ההפעלה, ובמקרה של לינוקס אתה בכלל צריך להסתדר עם שורת פקודה כי אין לך שם שולחן עבודה, אלא מסך שחור שאתה מקליד עליו פקודות. לגבי שרת וינדוס, רישיון למערכת ההפעלה וינדוס 2008 סרבר עולה בסביבות 3000$ לעומת הפדורה למשל שהיא חינמית. זה לא כמו הוינדוס 7 שמותקן אצלך בבית, שרת וינדוס פועל לגמרי אחרת. עדין עושה לך חשק ללמוד? אחלה, גש לגוגל ותתחיל לחפור ולחפש חומר. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לא מסכים איתך. האדם זה לא חלזון, ויש לו אפשרות לפתח יכולות על ידי למידה ונסיון. הכל אפשר ללמוד, לחפש אפשר ללמוד ושיודעים לחפש גם אפשר למצוא, הכל... ![]()
![]() |
# 16 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
"שיודעים לחפש" בדיוק לזה הייתה הכוונה, כמו שציינתי בשביל למצוא צריך לדעת מאיפה להתחיל לחפש. בכל אופן אתה ואני רומן יודעים טוב מאוד שבשביל בכלל להתחיל ללמוד שרתים, צריך ידע קודם במחשבים, במערכות הפעלה וברשתות. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
I am root
|
ציטוט:
כמובן שצריך להבין את הבסיס ברשתות על מנת לנהל שרתים בצורה מהימנה. מושגי היסוד ברשתות ובפרוטוקולים של רשתות זה דבר חשוב. תקרא לגבי TCP/IP ( אפילו בגוגל ) , לגבי מערכות הפעלה, אם אתה בכיוון של מערכות של מיקרוסופט , תחפש קורסים לשרתי מיקרוסופט, אם אתה בכיוון של מערכות לינוקס תתחיל בקריאה כאן http://www.whatsup.co.il/index.php?o...iki&file=index |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
נירשמתי ב HackerU לקורס פיתוח תוכנה שזה אומר תכנות NET , JAVA.
ולא צריך ידע קודם אלא בסיסי וקהל היעד מיועד לחסרי רקע המבקשים להשתלב בתעשיית ההיי-טק בתחום התוכנה. זה יעזור לי בנושא שדיברנו עליו (שרתים) , יקל עלי קצת או שזה לא יעזור לי בכלל בנושא השרתים . Last edited by alexsultan; 22-11-10 at 19:39.. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
I am root
|
ציטוט:
אלה מקצועות שונים. בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |