|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
טוב אני רואה שהעיצוב דורש שיפור ![]() ![]() אני אשתדל להחליף את עיצוב האתר בהקדם האפשרי תודה לכולכם. |
|
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
משתמש יקר,
יום שני חוק החברות יוצא לדרך, לכן במידה ואתה לא רשום, לא תהיה לך אפשרות להגיב בפורומים, עד שתסדיר את הבעיה הזאת. לאחר שתסדירה, תשלח אימייל למנהל הפורום עם המסמכים. -טל |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לכל אלה שחושבים שצוות החברה הינו באמת לא של מומחים;
אתם טועים. אתם מוזמנים לבדוק זאת ולראות שאתם טועים בעזרת רכישת שירות שלנו. לא יודע למה וזה חבל, יש אנשים שרוצים להפיל אנשים אחרים ללא סיבה?; חייבת להיות סיבה אבל לפי מה שאני רואה הסיבה נסתרת.. |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אין לי שום אינטרסט "להפיל אותך" אני לא בעל שום חברה......אני רק אומר את דעתי על אנשים שחושבים מעל עצמם... |
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הרבה אנשים רוצים לפתוח חברות עם שמות מסויימים ובגלל שיש כבר חברות באותו השם אי אפשר לפתוח כזאת?.. זאת בעיה.. להרבה חברות יש חברות זהות בשמן. |
|
![]() |
# 8 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אמממ משהו אחד יש לי להגיד, איך זה שחצי מהאנשים פה אומרים על עצמם "חברה" בעוד אינם מתחייבים להתנהג כחברה ולהירשם ברשויות כחוק?
אתם לא עסק ולא חברה.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כבר שלחתי אימייל בנוגע לזה והנושא בטיפול. וזה כלל לא משנה כרגע; אם מישהו לרכוש שירות משירותינו הוא מוזמן לעשות זאת. כל הויכוחים וההערות שהיו פה על העיצוב וכו' לא מפריעים לשירותינו. Last edited by ExpServ; 09-12-05 at 12:57.. |
|
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
0_O
תגובות ממש מגעילות. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|