|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
השרת בישראל .
השרת מגיע היום בערב לאחר שהתקינו לי את האבטחה , וכל האתרים שלי יעברו לשם ויתעדכנו מחר .
# 13 |
חבר בקהילה
|
לא , רק אקסייז ועוד אתר שלי מאוחסן על סקיור הוסט בגלל זה , אבל היום כשיגיע לי השרת אני מעביר את האתרים לשרת החדש
![]()
# 14 |
מנהל ראשי
|
צרפת או ישראל - קרא את חוק החברות לפני פרסום הודעות נוספות.
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
אוקי , תודה על ההערה .
מצטער , עוד ?
# 16 |
חבר בקהילה
|
יש פה מקרה של הסנדלר הולך יחף. אתר של חברת עיצוב אתרים שהעיצוב שלו נוראי, אין שפה גרפית והממשק לא נוח.
בתור אחד שמתיימר לא לפנות לילדים שלא מבינים המחירים שלך הם לילדים שקצת קשה להם להרשות לעצמם לפנות לסטודיו לעיצוב אתרים כדי לקבל עיצוב של מישהו עם ניסיון וידע ברמה גבוהה (לידיעתך, הרבה מהמקומות האלה מעסיקים מישהו מומחה ב UI - user interface וזו התמחות של שנה פלוס). הצבעים צעקניים מדי, האפקט בתפריט למטה מסיט הכול(css מכיר?), אין אחידות בכתב ובכללי האתר לא נעים בעין, לפחות איזה 4-5 סגנונות כתיבה (שפה גרפית!). אני לדעתי גש בחזרה לפוטושופ עם מטאטא ויעה ותנקה את האתר מכל מה שלא צריך. אני מצטער שהביקורת שלי חריפה לרוב אני מפרגן אבל אתר שמציע "פתרונות עיצוב מתקדמים" אין בו פתרון, העיצוב לוקה בחסר והדבר היחיד שמתקדם זה כל התפריט למטה וגם זה לא רצוי.
# 17 | |
CEO at Foxfort Ltd
|
ציטוט:
אני לא אומר שזה דבר רע, אבל אם אתה רוצה שעסקים יקחו אותך ברצינות כדאי שתשב עם כתב תוכן טוב שיעבוד איתך על התכנים באתר. פרט לזה - המחירים פשוט לא מובנים ולא הגיוניים לעניות דעתי, אבל בזה אני כבר לא אתערב כי אתה זה שמחליט אם אתה מוכן לעבוד במשך שבוע עבור 250 שקל...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|