|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
עסק רשום [?]
|
אז ככה, אני גולש בFF 3 וזה עובד לי מצויין.
כרגע נכנסתי דרך IE וראיתי את הבעיה. הבעיה היא בכותרת נכון? אני יתקן, ואני יערוך. אם הבעיה היא לא בכותרת אנא תסבירו לי או שתעלו תמונה. עריכה: הבנתי את הבעיה, והיא מאוד מאוד פשוטה! שכחתי לסגור טופס form ומה שגרם לטופס בלתי נראה להתפשט על כל הדף. *תוקן, סוף סוף אני אוכל לקבל חוות דעת. Last edited by MasterNetwork; 26-04-11 at 14:43.. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ביחס לאתרים המתחרים בתחום שלך ברשת.. האתר שלך נראה כמו פינצ'ר. לא ראיתי באתר משהו מיוחד/מקורי/מגניב שאוכל להצביע עליו, אני חושב שתצתרך לכוון יותר גבוה כדי לגרוף כניסות כמו המתחרים. עצות לשיפור, - לוגו הוא אחד האלמנטים החשובים באתר. - סידור מבנה של האתר, כל איזור שיהיה מסודר ומובן, איפה נמצא החלק העליון של האתר, התחתון, מרכז התוכן, וכ'ו. - הוספת איזורי תוכן, אולי סרגל צדדי ובו כל מניי פאצ'ים, ועוד כמה בלוקים שיהיה עניין.. כרגע התוכן באתר מאד מרוכז, וקל למצות ולצאת.. אני אישית בתור גולש מיציתי את האתר כולו ב 4 קליקים בחצי דקה. אני מקווה שתקח את הביקורת שלי בתור ביקורת בונה, שיהיה המון בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
בוודאי, אני ישתדל ללמוד מזה ולהפיק מהערות שלכם את הטוב ביותר.
אך השאלה היא איזה פיצ'רים כבר אפשר להוסיף? גולש שמחפש סרט, הוא מחפש סרט נטו. חשבתי על להוסיף חוות דעת על הסרט שבו יוכלו להתווכח על הסרט וכו' ![]() חחח יהיה נחמד לראות אנשים קצת מתווכחים, זה נקרא פעילות אטרקטיבית חחח. אני כבר לא יכול לערוך לכן אני מגיב פעמיים ברצף, הוספתי תיבת תגובות בעמוד הצפייה ושיניתי גם את העמוד. המידע על הסרט נמצא למעלה, סרטים נוספים בנושא בצד, ומלמטה אפשרות להגיב ע"י הפייסבוק. מה אתם אומרים? איפה עוד לשנות, מה עוד להוסיף, תגובות יקבלו כאן בכיף. Last edited by yonatan; 27-04-11 at 10:59.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|