|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
# 12 |
חבר וותיק
|
לדעתי הרבה יותר עדיף לעשות רווח מפרסומות לא עד כדי כך נודניקיות בסאב דומיין - מאשר לחייב את הגולשים לקנות בכספם האישי.
במלים אחרות להרוויח כסף מגורמים אחרים (פרסומות) מאשר מאנשים פרטיים שלא מוכנים להשקיע 40 ש"ח לדומיין.
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
שיהיה בהצלחה!.
אגב השירות שלי הוא חינמי ללא פרסומות: Vez.co.il |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
צודקים!
בלי להגיד משהו רע, אבל זה לא שווה לי לשלם שמונה שקלים, על דומיין, שהוא סאב דומיין, אני יכול לעשות לעצמי קיצורים אחרים ובחינם!
אחראי פורום שמות מתחם
|
כל פעולה שניה אצלכם באתר היא בשליחת SMS...
אנשים חושבים רק על איך לעשות כסף... |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
אכן לדעתי שיקול מוטעה, טעות גדולה מאוד לעשות שירות כזה בתשלום, זה ממש מגעיל, מצד שני אם זה היה בחינם אולי היו הרבה יותר כניסות והייתה מכסה את הסכום מפירסומות, אבל ככה אתה שולל את כל האפשרויות, אתה מוכר משהו שלא שווה את המחיר שלו ואף לא מחצית ממנו.
|
![]() |
# 18 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אוקי,
דבר ראשון זה של חבר טוב שלי. דבר שני אני מחזק אותו שירות נפלא. מי שרוצה יעשה את המחשבה הזאת אם לשלוח,ולקבל דומיין ללא פירסומות!! או לא! בברכה,
Permanently Banned
|
יש מיליון ואחת שירותים שנותנים סאב דומיין בחינם וכולה עושים פופ אפ קופץ שלא מרגישים אותו כי כמעט ואין מישהו בלי SP2 שחוסם פופ אפים..
וגם קיצורים יותר מעניינים מאלו הקיצור כתובת הזאת אפילו בחינם לא ניראה לי שהיו נירשמים בכל אופן בהצלחה ומוסיפים עוד 8 שקל וקונים דומיין עולמי לא חבל? |
![]() |
# 20 |
משתמש חדש
|
לא יצליח, מהסיבה שאנשים לא מחפשים להוציא כסף,
את השיטה שאתה מנסה לעשות בה כסף ניסו ממזמן, אנשים לא ישלמו כסף על סאב דומיין
וכמו שכבר אמרו כאן כבר.. הדומיין הראשי שקיים אצלך.. לא משהו בכלל.. מה גם שיש אתרים שנותנים את אותו השירות ללא תשלום, לדוגמא : www.myd.co.il האתר שלי... ![]() בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|