הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 23-05-11, 19:02   # 1
kondason
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ציטוט:

לגבי קושי ביטויים:
קושי הביטוי לא מחושב לפי מספר המילים בביטוי או ההתמקדות שלו, קושי ביטוי אפשר להעריך לפי ערך משוער של האתרים שעומדים בתוצאות הראשונות. חישוב ערך של אתר הוא אחד מהדברים של ניתוח תוצאות שזה דבר מאוד מאוד חשוב בקידום אתרים והוא דורש ניסיון. עם הזמן אני פוגש עוד ועוד מקדמי אתרים שהגיעו למסקנה שהם יודעים כבר את הכל ואפשר לראות מפאת חוסר נסיונם או חוסר ידע שיש דברים שהם לא יודעים לעשות, זאת הסיבה העיקרית למחירים נמוכים - הערכה מוטעת של ערך האתרים בתוצאות הראשונות, הערכת מוטעת של שווי הקישורים שביכולת מקדם האתרים ליצור, וגם לפעמים חוסר יכולות ביצירת אופטימיזציה איכותית לאתר עקב מערכת שלא תומכת ביותר מדי אופציות.
כמובן שיכולות להיות דוגמאות לכאן או לכאן, אבל בוא נגיד ככה:

שצימר בצפון זה ביטוי יותר קל מצימר.
סקס בחינם יותר קל מסקס.
וכך הלאה.

אין ספק בכלל שביטוי ארוך יותר קל יותר לקדם (לא בגלל שהוא ארוך יותר, בגלל שיש עליו פחות תחרות).

ישן 23-05-11, 19:06   # 2
DeanSEO
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]

DeanSEO's Avatar

מיני פרופיל

DeanSEO לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי kondason צפה בהודעה

סקס בחינם יותר קל מסקס.
וכך הלאה.

אין ספק בכלל שביטוי ארוך יותר קל יותר לקדם (לא בגלל שהוא ארוך יותר, בגלל שיש עליו פחות תחרות).
אתה מדבר על ביטויי זנב, אני מתכוון על ביטוי ראשי. סקס בחינם וצימר בצפון זה לא ביטוי ראשי, אלו ביטויי זנב. אבל סטטוסים לפייסבוק, למרות היותו 2 מילים הוא ביטוי ראשי ולא ביטוי זנב.

ישן 26-05-11, 06:25   # 3
tomer1
חבר בקהילה

מיני פרופיל

tomer1 לא מחובר  

ציטוט:

סקס בחינם יותר קל מסקס.
וכך הלאה.

לרוב זה ככה אבל לא תמיד.

"קידום אתרים" - קשה יותר מ"קידום"
"בתי מילון באילת" - קשה יותר מ "בתי מלון"

וכו' וכו'...

ישן 22-05-11, 07:43   # 4
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

ציטוט:
אביב אני לא יודע מאיפה הרושם וכל הידע שאתה מפגין פה או לפחות ההחלטיות, אבל אני לא מדבר סתם. אני מדבר מניסיון.

שובל:

* עמוד פנימי של לייבגיימס (וותק של 7 שנים) טלספורט (וותק של 4 וחצי שנים) , NRG (העיתון מעריב) , ו one זה לא אתרים שאתה יכול לזלזל בהם.
עמוד פנימי שלהם בביטוי "סקס" עם היררכיה נכונה יגיע לעמוד הראשון בסופו של דבר.

תוכל לתת דוגמה באיזה ביטוי תחרותי האתרים הנ"ל מופיעים בתוצאות העליונות ?

אנחנו כנראה מתווכחים על קושי הביטוי "ווינר" מול קושי הביטוי "סטטוסים לפייסבוק" אוקי נתחיל בברור מאליו:
1. שילוב של שני מילים או יותר זה ביטוי שהרבה יותר קל לקדם מאשר ביטוי עם מילה אחת.
לא תמיד. להפך, ככל שהביטוי יותר ממוקד התחרות עליו תיהיה יותר קשה.
2. סביר להניח שמותג העונה לשם ווינר הוא מותג עם הכי הרבה וותק, הכי הרבה אמינות ולכן גם התחרות קשה יותר.

עכשיו לנתונים היבשים (זה נעשה ב 10 דק' עבודה) לא התעמקתי יותר מדי :
1. שלושת המקומות הראשונים בביטוי "סטטוסים לפייסבוק" הם רק עמוד ראשי אחד ו 2 פנימיים.
2. מקום ראשון בביטוי סטטוסים לפייסבוק (עמוד ראשי) הוא הנתונים הבאים: PR0 , עם 27 דפים מאונדקסים , 29 באקלינקס רובם מהוסטס , אופטימיזציה גרועה.
3. מקום 26 בביטוי ווינר - ויכלתי ללכת יותר אחורה פשוט לא רציתי כי הנקודה הובהרה (עמוד ראשי) עם הנתונים הבאים: PR1 , מעל 20 אלף דפים מאונדקסים , אופטימיזציה סבירה , ועם מעל 500 קישורים נכנסים , וכמובן וותק של שנתיים.
תגובות מודגשות למעלה.

ישן 22-05-11, 08:00   # 5
kondason

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי someone100 צפה בהודעה
תגובות מודגשות למעלה.
הביטוי הוא :"ווינר"

רשמת:

אני אשמח לקבל ממך דוגמא.
כמובן שאם תרשום לי "סקס בחינם" לעומת "מחברת" אתה תיהיה צודק.
אבל זאת לא הייתה הכוונה שלי.

ישן 22-05-11, 08:08   # 6
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

ציטוט:

רשמת:

אני אשמח לקבל ממך דוגמא.
לא הבנתי באיזה ביטוי תחרותי יש סיכוי למצוא את האתרי החדשות הגדולים בתוצאות העליונות.

ישן 22-05-11, 12:33   # 7
kondason

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי someone100 צפה בהודעה
לא הבנתי באיזה ביטוי תחרותי יש סיכוי למצוא את האתרי החדשות הגדולים בתוצאות העליונות.
רשמתי לך הביטוי "ווינר"

תחפש אותו ותראה בעצמך.

ישן 22-05-11, 15:37   # 8
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

ציטוט:

רשמת:

אני אשמח לקבל ממך דוגמא.
עניתי לך בפרטי

ישן 21-05-11, 20:53   # 9
gillllll
חבר מתקדם

מיני פרופיל

gillllll לא מחובר  

יש משהו שממש מפריע לי עם כל אלו שבאים מעולם חברות קידום האתרים... שרוצים שתשבו אצלהם כל חודש ושתשימו כמה אלפיות אני זוכר שרציתי לקדם מילה בכמה חברות כאלו בסה"כ מילה מסכנה רצו ממני בין אלף ל 5000 כל חודש כי הם החזיקו מעצמם לפני כמה שנים, ואני רק מדבר על לבנות קישורים לא על אופטימזציה של האתר.
עוד חלק מעניין זה לומר לכם שזה יקח זמן ונכון זה לוקח זמן אז הם תופסים אתכם בביצים כאילו שים אלף שקל למשך 3 חודשים ואז תראה תוצאות...
אני מסכים קידום אתרים זה משהו שצריך לעשות לאורך תקופה אבל יש כאן גזירת קופונים מטורפת.
הרבה מעבר למה שתכלס העלות המקורית אמורה להיות - כל ילד יכול לעשות עבודה של קידום אתרים אחרי הסבר מפורט של יום על השיטות. לא צריך תואר מהנדס.
במיוחד אם אתה הרבה זמן בעסק ומבין זה לוקח לך אולי אפילו פחות זמן ולכן גם אתה יכול להוריד את העלות עבור הקידום.

כל מי שמבין בתחום יודע את זה. ולכן הם גם עושים את הקידום בעצמם. וככה לאט לאט יותר ויותר אנשים מתחילים להבין בתחום(ונכון בהתחלה זה גרוע ולאט לאט משתפר) במקום לתת יותר עבודה לאותם מקדמים יש יותר אנשים שעושים זאת באופן אישי ועם זמן נהיים יותר ויותר טובים כי אף אחד שיש לו אתר שבקושי עושה עליו כסף לא ילך וישלם את המעט הזה+הרבה יותר למקדם אתרים.

ישן 21-05-11, 21:00   # 10
kondason

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי gillllll צפה בהודעה
יש משהו שממש מפריע לי עם כל אלו שבאים מעולם חברות קידום האתרים... שרוצים שתשבו אצלהם כל חודש ושתשימו כמה אלפיות אני זוכר שרציתי לקדם מילה בכמה חברות כאלו בסה"כ מילה מסכנה רצו ממני בין אלף ל 5000 כל חודש כי הם החזיקו מעצמם לפני כמה שנים, ואני רק מדבר על לבנות קישורים לא על אופטימזציה של האתר.
עוד חלק מעניין זה לומר לכם שזה יקח זמן ונכון זה לוקח זמן אז הם תופסים אתכם בביצים כאילו שים אלף שקל למשך 3 חודשים ואז תראה תוצאות...
אני מסכים קידום אתרים זה משהו שצריך לעשות לאורך תקופה אבל יש כאן גזירת קופונים מטורפת.
הרבה מעבר למה שתכלס העלות המקורית אמורה להיות - כל ילד יכול לעשות עבודה של קידום אתרים אחרי הסבר מפורט של יום על השיטות. לא צריך תואר מהנדס.
במיוחד אם אתה הרבה זמן בעסק ומבין זה לוקח לך אולי אפילו פחות זמן ולכן גם אתה יכול להוריד את העלות עבור הקידום.

כל מי שמבין בתחום יודע את זה. ולכן הם גם עושים את הקידום בעצמם. וככה לאט לאט יותר ויותר אנשים מתחילים להבין בתחום(ונכון בהתחלה זה גרוע ולאט לאט משתפר) במקום לתת יותר עבודה לאותם מקדמים יש יותר אנשים שעושים זאת באופן אישי ועם זמן נהיים יותר ויותר טובים כי אף אחד שיש לו אתר שבקושי עושה עליו כסף לא ילך וישלם את המעט הזה+הרבה יותר למקדם אתרים.
בסופו של דבר מספיק שתשקיע 5 שעות שבועיות * שכר מינימום לשעה תגיע ל450.
בסופו של דבר אני לא מסכים איתך, יש המון דברים שהם לא טכניים בלבד.

כמו שאחד בפורום אמר (אם אני לא טועה הוא עונה לשם someone) ידע טכני בלבד יביא אותך לעמוד ראשון בגוגל, ההבדלים בין מקום ראשון ל מקום 3 למשל הם לא גדולים, ההבדל הוא ביצירתיות.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום