הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 22-07-11, 17:46   # 11
Tom_l
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Tom_l שלח הודעה באמצעות MSN אל Tom_l

Tom_l לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי xPerfection צפה בהודעה
מצד אחד אתה מנסה ליצור רושם של מערכת רצינית ובכלל של מתכנת רציני,
ומצד שני אתה נופל בפרטים הקטנים (ולא רק) ולא מסוגל אפילו לקבוע מחיר עבור מערכת שאתה יצרת.

ראית פעם בעל מכולת שנכנס אליו לקוח כדי לקנות מוצר כלשהו, סתם שקית אורז,
והוא אמר לו תציע מחיר, אני מאוד גמיש? לא נראה לי.

שיהיה בהצלחה במכירה,
קח את מה שרשמתי כתגובה בונה כמובן.
תגובה בונה? כמובן, רק מוזר לי שרשמת את התגובה הזו לאחר מספר רב של פעמים שציינתי והדגשתי: אני לא מעוניין לקבל תגובות כאלה באשכול.
לא מסוגל לקבוע מחיר? כנראה שלא הבנת את מהות המילה "גמיש", או במקרה זה: "גמיש מאוד".
כשאני מתכוון ל-"גמיש מאוד", אני מתכוון לכך במלוא מובן המילה, ולכן אינני יכול לקבוע מחיר מראש.
אינני יכול גם לקבוע את המחיר ולהציב אותו בפני הלקוחות הפוטנציאליים, וגם בפני האנשים בעלי צרות העין(כמוך לצערי) עוד לפני שבכלל ראיתם את המערכת.
אם כבר דיברת על מכולת: במכולת אתה רואה את המוצר אשר אתה קונה, ואין על כך עוררין.
כאן, זאת הסיבה שציינתי שדמו למערכת ינתן אך ורק לאנשים רציניים, כי אלו האנשים שבפניהם, עם הצגת המערכת, אציג את המחיר ואשוחח איתם לגביו.

אני אסיים בעוד שטות קטנה שרשמת בהודעה השגוייה שלך: מוזר שאתה רושם שאני נופל בפרטים הקטנים, בזמן שאתה נופל בהבנת הנקרא:
1. "בבקשה לא להגיב סתם, אני רוצה לשוחח עם אנשים רציניים המעוניינים בשירותיי או במערכת זו, ולא עם אנשים שמנסים לפרסם את מערכותיהם או את כישוריהם".
2. "על המחיר הזה, אני אדבר אך ורק עם אנשים רציניים שרוצים לקנות את המערכת, ולזכות בעיסקה חלומית שאינה נראית לעיתים קרובות וגם רחוקות".
3. "עוד דבר שארצה להדגיש: אני רוצה לשוחח רק עם אנשים רציניים".
4. "דבר נוסף שההודעה שלך גורמת לי לציין: לא ביקשתי שום חוות דעת וביקורת(על מערכת שבכלל לא ראית עוד אגב) באשכול".

סלח לי, אבל זוהי לא תגובה בונה, זוהי תגובה סתמית חסרת תוכן ופואנטה.
במידה והייתה רוצה לכתוב תגובה בונה ולהטיף לי מוסר(אגב על דברים לא נכונים), הייתה יודע שצריך לעשות זאת בהודעה פרטית, ולא באשכול מכירה.

אני מצטער על התגובה הכועסת שלי, פשוט נמאס לי, שילדים כאן אוהבים להרוס לאנשים אחרים, ונכנסים לאשכולות במטרה להוציא אותם מהקשרם.

אבקש ממנהל הפורום לטפל בכך, ולמחוק את התגובות שאינן קשורות לאשכול המכירה.

Mati Menkes - אהלן, דמו למערכת כפי שאמרתי ינתן לאנשים רציניים המעוניינים לקנות את המערכת. אם זאת מטרתך, אנא צור עמי קשר באימייל שכתובתו מוצב בהודעה הראשית או בהודעה פרטית על-מנת שנוכל לשוחח.

תודה רבה ושבת שלום,
תום.

Last edited by Tom_l; 22-07-11 at 17:56..
  Reply With Quote
ישן 24-07-11, 15:41   # 12
Tom_l
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Tom_l שלח הודעה באמצעות MSN אל Tom_l

Tom_l לא מחובר  

- הקפצת אשכול באישור Yonatan Naxon -
  Reply With Quote
ישן 31-08-11, 13:23   # 13
Haimz
חבר וותיק

מיני פרופיל

Haimz לא מחובר  

יש אפשרות לראות דמו ?
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום