|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
חסום
|
יותר מידי קל, אני לא מבין איך אתם מסתבכים:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
PHP קוד:
![]() |
# 14 | |
חסום
|
ציטוט:
זה רמה באבטחה בכלל ולא רמה בתכנות, ביקשת ממני קוד תכנות - נתתי לך תכנות. תפתח אותו קצת, הינה זה התוצאה הסופית: PHP קוד:
PHP קוד:
קוד:
Some Value |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
תשמע, אני לא מבין את הרעיון שלך.. אתה לא יודע לתכנת או שאתה סתם מנסה להטעות את הבנאדם?
מה ההגיון בלהוריד את התאגים מתוך התאג שהוא מחפש? בדוגמא שהבאת - לעשות strip_tags ל: קוד:
<option value="DOS"> ולתחום את התווים המתאימים בתוך ביטוי רגולארי זה לא חלק מאבטחה, זה חלק מהביטוי
# 16 | |
חסום
|
ציטוט:
יש לך דבר כזה "..." מה יקרה שהוא ישתנה ל "שד"Aדג" יש דגש שמשבשת את הקוד. תנסה את מה שנתתי לך ותראה שהוא נותן לך את הערך שאתה צריך לקבל. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
דגש שמשנה את הקוד? מה?
ואין לי מה לבדוק, אם אתה מוחק מ-<option value=".."> את התאגי HTML, אתה נשאר עם ערך ריק - הרי option והערך שלו זה תאג HTML, אז בדוגמא שלך כשאתה מוחק מ: קוד:
<option value="DOS">Some Value</option> ואם אתה חושב אחרת - תבדוק את הקוד שלך ותענה אחרי שבדקת
# 18 | |
חסום
|
ציטוט:
הוא נתן דוגמא של ה<option> אז פשוט נתתי לו פונקצייה ספציפית לזה, הוא מוריד לו את התגים לפני ואחרי ואז מאמת את כל הערכים המיותרים. הרעיון שלי הוא רק לתגי HTML (כפי שהוא ביקש)! סליחה אם לא הסברתי את עצמי כראוי. Last edited by iniKey.com; 05-12-11 at 18:34.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|