אשמח לדעת איפה קראת שהאתרים כמו MegaUpload ו- Rapidshare הם המטרה של זיר"ה..כי לפי מה שידוע לי הבעלים של אתר MegaUpload גר בהונג קונג ולפי מה שידוע לי הבעלים של rapidshare לא גר בישראל.. אני לא חושב שלזיר"ה יש מספיק סוללת עורכי דין נגד האתרים האלו..
זה אתרים עולמיים..אני לא חושב שזה המטרה שלהם..
ולנושא: אתר אחד ייפול ואחריו יקומו עוד כמה אתרים.. אני חושב שאין ממה לדאוג.
בזיר”ה מבושמים בעקבות הצלחתם לסגור את אתר הורדות.נט, הכריזו שהקרב רק מתחיל ומסמנים את המטרות הבאות – RapidShare ו-MegaUpload. ציבור ה-Seeders מגחכים קלות בתגובה. זיר”ה - קרטל תאגידי התוכן (קשת, רשת, ערוץ 10, יס, הוט ועוד) שהוקם, לטענתם, לצורך מלחמה בהורדות הפיראטיות – זכו לפני כשבועיים בצו מניעה שמורה על חסימת אתרי הורדות, ובראשם הורדות.נט. מיותר לציין שהמרוויחים היחידים מהליך זה הם עורכי הדין, ולא, כפי שעלול להשתמע, היוצרים או הציבור הרחב.
אשמח לדעת איפה קראת שהאתרים כמו MegaUpload ו- Rapidshare הם המטרה של זיר"ה..כי לפי מה שידוע לי הבעלים של אתר MegaUpload גר בהונג קונג ולפי מה שידוע לי הבעלים של rapidshare לא גר בישראל.. אני לא חושב שלזיר"ה יש מספיק סוללת עורכי דין נגד האתרים האלו..
זה אתרים עולמיים..אני לא חושב שזה המטרה שלהם..
ולנושא: אתר אחד ייפול ואחריו יקומו עוד כמה אתרים.. אני חושב שאין ממה לדאוג.
תודה לכם.
כותב הכתבה גם צוחק על הרף הגבוה שהם בחרו בו..
לפי מה שהבנתי הם רוצים לחסום את הגלישה בישראל לאתרים האלו.
יש כמה חוקים שמנוגדים לדבר הזה ולכן נראה לי שזה בדיחה אחת גדולה.
ציטוט:
"הרצון של זיר”ה לסגור אתרים אלה, או יותר נכון לחסום אותם בפני אזרחי ישראל (לבית המשפט הישראלי אין סמכות להורות על סגירתם), מעידה שמדובר בארגון עם הליך קבלת החלטות הזוי במיוחד. "