|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
http://centos.org/modules/tinycontent/index.php?id=15
באיזה גרסאת CENTOS לבחור ? והאם עליי לרכוש כתובת IP בשביל הרצת השרת באופן פומבי ? |
|
|
|
# 3 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מעוניין בשימוש במחשב הישן שלי כשרת להרצת הפרויקטים שלי כשלב לפני המעבר לאחסון. כדי למנוע באגים וכדומה, וגם כדי למצוא מקום לשמור בו פרויקטים ישנים שלי בצורה שלא תגרור שימוש באחסונים הקיימים. ביינתיים אני מתקין את CENTOS. מה אני אמור לעשות לאחר ההתקנה ? האם בגרסא 6 יש אפאצ'י מובנה? איך אני מתקין את אפאצ'י ואת Kloxo ? והאם אני צריך לרכוש כתובת IP מיוחדת ? (אני מעוניין בשרת שיהיה נגיש לכולם, לא רק לי). |
|
|
|
|
# 7 |
|
I am root
|
נזכרתי במשהו מעצבן עם IP דינאמי בישראל,
כל התחומי כתובות של ה ADSL \ CABLE בארץ רשומים ברשימות שחורות של כל שירותי האנטי ספאם הפופולריות, במילים אחרות - אתה לא תוכל לשלוח מייל לכל מקום שתרצה. כך שאם אתה צריך שירותי דואר ( למשל אם תריץ מערכת הרשמה\פורום\שרת דואר בכללי) , הדרך היעילה ביותר לעשות זאת היא לעשות MAIL RELAY דרך VPS חיצוני לדואר היוצא שלך. וכמובן שאין כמו להתקין על מכונה יעודית את המערכת. CENTOS 6 היא גרסא מעולה לשרתים. |
|
|
|
# 8 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה שאפשר לעשות זה אם אתה לא עובד בנפחים גדולים זה להשתמש בשרת דואר יוצא של GMAIL או של הספקית איטרנט
|
|
# 10 |
|
אושיית הוסטינג
|
לא הקבצים הנכונים,
אתה צריך קבצי ISO כמו שיש פה. צרוב לדיסק והפעל את המחשב כש-CDROM מופיע כמס' 1 ב-BOOT PRIORITY.
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|