|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מעניין אותי לדעת , כנסו רגע סקר .
שלום לכם חברי הוסטס ,
מעניין אותי מאוד לדעת אתם הלקוחות ולא המנכ"לים! באיזה חברות ההייתם(לציין בבקשה את כל החברות בלי יוצא מן הכלל!)ובאיזה חברה הרגשתם הכי טוב , ובשאר החברות מה ההייתם מציעים לשפר , לדעתי המנהלים של החברות ילמוד מזה קצת ואולי יעשו את בקשתכם . אוקיי אז בוא נתחיל בי , אני אפרט את החברות שההייתי בהם , איזה חברה הכי נהנתי בה , ואיפה אפשר לשפר : 1. LinuxServ - החברה הראשונה שרכשתי ממנה שרת משחק עם חבר , ההייתי רוצה לשפר את התמיכה - יאיר כל הזמן עסוק בחרמנות או דברים אחרים , אבל השרתים - פיגוז . 2.Webs-IL - חברה מצויינת חבל שהיא נסגרה , דברים לשיפור אין ![]() 3.Extreame-Serv - חברה יחסית מעולה , שרתים מעולים - לפעמים יש נפילות , תמיכה לא משהו , או שהם עונים לך או שלא לא יהיה מצב שמנהל יענה והתומך לא יענה או הפוך , דברים לשיפור זה התמיכה והשקעה של יותר זמן בחברה . 4.BeeSites - חברה מעולה , שרתיים פיגוז , תמיכה מעולה - במיוחד בני אחלה בנאדם , אחלה פאנל , דברים לשיפור - ממש קשה למצוא(אין). אוקיי עכשיו מה היה לי בכל חברה . 1.בLinuxServ היה לי רק שרת משחק . 2.בWebs-IL היה לי רק שרת משחק . 3.בExtreame-Serv - היה לי רק שרת משחק . 4.בBeesSites (אצל בני) היה לי שרת טים ספיק - 30 סלוטים , ושרת משחק שיש לי אותו היום (חברה מעולה מקווה שלא תעלה מחירים) . [החברה שסיפקה אותי הכי טוב היא : BeeSits]אין לי אצלהם אף תלונה , בהצלחה בני תמשיך כך ומקווה שלא יהיה צורך להעלאת מחירים . אוקיי זהו תורכם תעשו כמוני :P Last edited by SagroN; 18-12-05 at 14:38.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|