הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
15-12-13, 16:48 | # 21 |
חבר בקהילה
|
אהבתי נראה טוב היה נחמד לקרוא גם את התהליך בבלוג...
ובקשר לבעיה עם הכפתור העלה.. אני גם התבלבלתי(וראיתי את האתר לראשונה אחרי התיקון שביצעתם) הפתרון הכי טוב זה להציג את הכפתור רק אחרי שהמשתמש בחר קובץ.. |
15-12-13, 23:20 | # 22 |
עסק רשום [?]
|
NaFster:
1. יתווסף בעתיד, זה בעדיפות נמוכה בינתיים. 2. אפשרי כבר עכשיו, פשוט תבחר כמה תמונות. (זה לא מספיק ברור לדעתך?) 3. היה באתר הקודם, לא ראינו בזה יותר מדי תועלת והחלטנו שזה מיותר. אם מישהו רוצה לפרסם תמונה בפייסבוק כנראה שהוא מעלה אותה כבר לפייסבוק. Kernel: 1. יעשה בהמשך באוטומציה של הבילד, כרגע אני לא רוצה להתעסק עם זה ידנית. 2. נעשה, תודה. אבי בר: שמח שאהבת את הפוסט . בעניין הפתרון שהצעת - לפני שהמשתמש בוחר קובץ, מה הוא יראה? אני לא בטוח שהבנתי את הכוונה שלך. תודה לכולכם על ההצעות וההערות! |
16-12-13, 17:55 | # 23 |
חבר וותיק
|
נראה לא רע,
תשנה את אנא בחר קובץ ל "לחץ כדי בכדי לבחור קבצים" - יהיה קצת יותר ברור לאנשים לא מנוסים לדעתי. באפשריות המתקדמות הרוחב הרצוי והפילטר לא עובדים (אם זה לא תוכנת עדיין עדיף להוריד את זה). עדיף לעשות ממשק בAJAX לדעתי שפשוט יאפשר העלאה של כמה תמונות ויציג את זה בLIVE. מצטער אם חזרתי על הודעות שנרשמו כאן, פשוט לא קראתי הכל, אבל האתר לא רע, שיהיה הרבה בהצלחה אדיר |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|