הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
20-10-12, 19:05 | # 21 |
חבר בקהילה
|
אני מאמין כי לא נשאר מקום לספק בנוגע להתנהלות החברה בכלל ואבי בפרט.
אך כדי להסיר כל ספק, לפני כמעט שנה הייתה לי גם התנסות לא נעימה ברכישת שרת VPS מאבי, נאלצתי לרדוף אחר הבחור שבועיים לאחר ביצוע התשלום כדי לקבל פרטים לשרת - שלא נדבר על הקבלה שלא הייתה ולא נבראה. החלק האירוני בעניין, הוא שההחלטה לרכוש שרת ממנו הגיעה לאחר קריאת המלצות טובות עליו בדיוק בפורום זה. אין לי שום כוונה להתעסק עם העניין הזה מכיוון שבסכומים האלה עדיף לשכוח ולהמשיך מאשר לבזבז זמן, אבל בשביל הבאים אחרי - ממליץ לבחור בחברה יותר מקצועית.
20-10-12, 19:07 | # 22 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
20-10-12, 19:37 | # 23 |
Winner
|
אני כנראה היחיד שלא מבין על מה כל המהומה, אני מאחסן אצל loads הרבה אתרים במשך כבר יותר משנה, כן יש פעם ב נפילות אבל הם מטפלים בהן, תמיד יש מענה מהיר במערכת תמיכה, והמחיר לגמרי שווה את התמורה.
ואף אחד לא איים עלי להגיד את זה או שילם לי.
20-10-12, 20:34 | # 24 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קיבלתי את הכסף לאחר מייל אחד ותוך 24 שעות. חוץ מהפחד לאבד את הכסף בעקבות התגובות בימים האחרונים, למרות שכל החברה שם התחלפו, הכל היה מצויין בתקופה שהייתי לקוח. |
|
20-10-12, 22:51 | # 25 |
חבר בקהילה
|
יש לי לקוחות שמאוחסנים אצלם, ואני מרחם עליהם מכיוון שזה פשוט איום ונורא. אין מצב שבשבוע אחד האתר שלהם לא ייפול.
|
21-10-12, 11:55 | # 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
21-10-12, 12:22 | # 28 |
חבר בקהילה
|
|
22-10-12, 18:45 | # 29 |
חבר בקהילה
|
מישהו יודע מה קורה איתם ? הכל היה טוב ויפה אני מחזיק אצלו שרת VPS (שילמתי מראש לשנה לפני יותר מחצי שנה)
ופתאום בשבוע האחרון נפילות בלי סוף , מערכת טיקטים לא עובדת הפלאפון שהיה להם לא פעיל אני לא מבין מה הולך פה...
22-10-12, 18:58 | # 30 |
חסום
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|