|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
אני יכול להתערב איתך אריק, שאם תכניס לכאן צבעים,
העיצוב יראה פי 10 יותר יפה, לפעמים לא תמיד שומעים ללקוח, כי הוא לא מבין כמוך, תנסה לגוון צבעים להראות לו עוד דוגמה עם צבעים מאירים, תאמין לי שהוא יברך אותך. ![]() בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
נחמד.
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
העיצוב חמוד, ובאמת לא תמיד צריך להיות מקובעים 100% ללקוח. אמנם צריך להיות מותאם לדרישותיו אבל צריך גם להציג לו את מה שהוא עוד יכול היה לקבל ולתת לו להשוות. מה שאהבתי בעיצוב היה המבנה. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש חדש
|
אני לא אהבתי כל כך,
לא השקעת בו הרבה עבודה, וזו לפחות דעתי בלוגו שמת סך הכל מכונית ושמת מעבר צבעים, ואותו הדבר בקווים של המבנה והתפריט. אותו הדבר לגבי המבנה, לא חשבת הרבה על מבנה , סך הכל יש שתיי טבלאות וחיפוש. מבנה נורא פשוט, בקשר לתפריט צבעת סך הכל בלבן ועשית שקיפות. אני מקווה שתלמד להבא, יום טוב, עוז. |
![]() |
![]() |
# 25 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
לא אהבתי..
הייתי גורם למכונית להראות יותר ריאליסטית.. |
![]() |
![]() |
# 27 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חח סתם.. אממ לא יודע מוזר לי...באמת לא יפה שחור לבן יכול להיות שהייתי אוהב את זה אם זה היה צבעוני אבל לא יודע....זה נראה כזה פשוט ומאוד לא מיוחד או משהו.. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה הלקוח :S זה לא אני :S תאשימו אותו :S
|
![]() |
![]() |
# 29 |
משתמש חדש
|
עיצוב יפה, אבל כמה דברים קפצו לי לעין :
חוסר איזון בצבעים, אין מספיק ניגודיות > מציק לעין וקשה לקרוא הכל אפור ושחור חוץ מנקודה בולטת "Car" ולידה עוד מילה שבקושי מצליחים לקרוא קח בחשבון 10-20 אחוז מן הצופים שהגדרות המסך שלהם לא מכוונת ואצלם בכלל אי אפשר לקרוא שום דבר. בכל מקרה, לדעתי תוסיף טיפה צבעוניות, אפילו הכי קטנה, ואם אין אפשרות כזאת, תדגיש יותר את ההבדלים בין טקסט לרקע. חוץ מזה הצורה והכל נראים יפים. ישר כוח
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|