|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
אוו, oldori הוא super pr0
הוא יש לו 50 שרתים בחו"ל , הוא מתחזק אותם והוא כמובן מקצועי לפני שאתה מבקר אנשים, תעשה משהו בנתיים לא ראיתי שאתה עושה משהו מחוץ לדבר |
![]() |
![]() |
# 22 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
אין לי חברת אחסון, ואני גם לא מנהל כאן. ו "לפני שאתה מבקר", זה לא אני ביקרתי, נתתי לכם ציטוט מהפורום. |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
העבודה ממש בהתאם וממש רואים את זה - למשל ראיתי מתכנתים שמציע עבודות ממש במחיר נמוך ולאחר זמן מה ראיתי שפרצו לו לאתר ![]() הסיבה היחידה שהפורום הזה + - מלא משתמשים הוא שהוא היחיד מסוגו שיש בו לא קצת אנשים. רוב האנשים האיכותיים שבאמת מבינים במקצוע (הוסטינג\עיצוב\תיכנות) עזבו וכל פעם שהם ישמעו HOSTS סי או איי אל הם לא יתיחסו ברצינות לפורום... אין מה לעשות בנידון ובאמת יש המון אתרים ישראלים באיכות ירודה מאוד.. ויש גם אתרים רבים כמו הוסטס שהם יחידים מסוגם כמצליחים אבל בעלי קהילה על הפנים לכן אנשים נשארים באותם פורומים כי אין פורומים אחרים... לדעתי הדרך היחידה לשנות את זה אם תהיה תחרות בין כמה פורומים גדולים של הוסטינג כך ישקיעו בהם יותר והרמה תעלה. ![]()
![]() |
# 24 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא יודע מה הקשר שלך ל Hosts אבל חמודון[אל תעלב שאני קורא לך ככה], אתה לא היית כאן גם שהייתה כאן רמה וגם שהיה כאן מצב נוראי יותר אז במקום לבוא ולצטט אנשים ו'להסכים' ולשחק אותה כאילו אתה בא לעזור לנו עם זה שאתה מציג את הפורום כפורום של ילדים בני 5 . אפשר לדעת מה אתה עשית? איך אתה העלאת את הרמה? לא צריך חברת איחסון ולא צריך לנהל פה כדי להעלות רמה, לדבר על דברים ברמה לשאול שאלות ברמה לעשות דברים שהם קצת מעבר לבוא ולהתלונן על הרמה בפורום פשוט עצוב אגב, "אכן. הבחור הזה משקף בדיוק את מה שקורה פה. זה "כאילו", רמז יותר מידי עבה להתאפס?" זה לא לבקר? הצחקת אותי |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
כרגע, לא תרמתי כלום. אף אחד לא תורם. כל אחד פשוט רואה נושא, מגיב, הולך. וקודם כל, "חמודון"... בדוק בן כמה אתה ותחזור אלי ![]() אני לא רוצה לעזור, בסך הכל נתתי את הציטוט הזה מהפורום, וניצלתי את המצב כדי לתת תיאור לפורום. חוץ מזה, שים לב. אני מדבר על שוק ההוסטינג, וההתערבבות שלו בפורום. אני לא מדבר על הפורום הזה, פורום כללי, פורום גראפיקה וכל השאר (מה שעשיתי ב "קומיקס" המבדר הזה על פורום גראפיקה בס"כ צחוק, זה לא היה נכון.) אני מדבר על זה.. טוב, יודע מה? לא אני מדבר, הוא דיבר ואני ציטטתי, שכל ילד שני מקבל דמי כיס מסבתא שולה, הולך ומקים חברת אחסון על רסיילר, עם מחירים ברצפה, ודופק את כל השוק. כדי לא לומר לך שאני מתלונן ככה סתם, ושאני לא קשור לעולם, כלקוח שביקר בלא מעט חברות אחסון בעבר, אני ספגתי את כל זה. זה הכל בס"כ. לא אמרתי שזה נוראי לגמרי, אפשר איכשהו לחיות עם זה כאן, מה שכן.. זה פשוט חבל. וחוץ מזה, אני הראשון שאומר את זה כאן? תריץ חיפוש.. תמצא עוד קליינטים ותדאג שיסגרו ת'באסטה, אם אתה מעדיף להשאר ככה, אז סבבה. והנה אני מצטט שוב, אני לא מדבר ספציפית על הפורום, אלה על שוק ההוסטינג, והטיפוסים של השוק שמגיעים לכאן. Last edited by RayZ; 02-01-06 at 11:36.. |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
יאאאא הנה זה שוב מתחיל המנהלים אם המדיניות שהכשירו אותם "הוסטס הטוב שבטוב" והמשתמשים שמנסים קצת להביע דעה.
יפה יפה אשכול דומה לזה מזמן לא היה, אני רק תוהה כמה הוא ישרד עד שינעלו אותו. ובכל מקרה, לא צריך להביא ציטוטים מאתרים אחרים כדי לדעת מה שאנחנו יודעים וכמו שאמרתי המנהלים מחזיקים במדיניות שכביכול הכול בסדר. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
כאילו שיש להם ברירה, מה לעשות שלעומת אחרים פורום הוסטס זה הפורום הנחות ביותר? מה לעשות שראיתי ששמו פה מנהלים בפרוטקציות בלי תפקיד? מה לעשות שבכלל שמים פה מנהלים בפרוטקציות? ככה זה פה, פעם זה היה פורום טוב, עכשיו זה כבר שוק הכרמל. |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
תגידו משו,
איך בדיוק בן אדם שנכנס בטעות לפורום וגלש בו חצי שעה יכול לתת ביקורת על המשתמשים? הרי בחצי שעה מה כבר אפשר לעשות? לקרוא כמה הודעות? לפרסם משו אבל מה עוד? אני בטוח שהוא לא ראה את כל המשתמשים פה, ולא כולם פה 'חבורה של ילדים לפני תיכון'. OLDori "עושה רושם שעשיתם לעצמכם פאדיחה." לפי הפרופיל שלך, רשום שאתה משתמש פה ויש לך כברמעל 360 תגובות, אז איך בדיוק אנחנו עשינו? למה שלא תגיד 'עשינו'? למרות שממש לא עשינו אבל נגיד. מה באת להראות לנו באשכול? שאתה גולש בעוד פורום 'של מבוגרים'? נו באמת תעשה לי טובה ואשכולות כאלה תשמור לעצמך.
# 30 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
ולעזאזל, מה מבוגרים? פורום חומרה ומחשבים, זה מבוגרים?! זה יותר נוער. תאמין לי, שם אף אחד לא מנסה לדחוף אחד לשני מבצעים של חברות אחסון. שם לא תראה אחד ששואל "אחי מה השעה?", והוא עונה לך "לא יודע. וזה מזכיר לי, השרת שלנו רץ מסביב לשעון, אתה מוזמן לרכוש חבילת רסיילר במחיר Xx" האמת? נמאס. יש רק כמה רציניים פה, ממש, אבל ממש קצת.. אולי כדאי ש 012 לא יתנו יותר ארון לילדים בני 11 שהופכים בתוך יום למנכ"לים, סמנכ"לים, תומכים וכל הבולשיט הזה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|