|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר חדש
|
חנות מקוונת לשימוש אישי או שאתה מעוניים למכור את המערכת לאחר מכן.?
# 22 |
הוסטסניון
|
על 3 האפשרויות הייתי אומר כן אם נגיד אני המשתמש (לקוח ) יהיה לי יותר נוח ויהיה יותר "כייף"
באמת נשמע מצויין בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
# 23 |
מ.תיכנות
|
בהחלט למכור
![]() וחבר'ה תודה על התגובות, עזר לי. בקשר לטלפון, כאשר מישהו זוכה, בין כה וכה יצטרכו להתקשר אליו, ולכן רק כאשר מישהו יזכה במכרז, הוא יקבל שיחה. לעומת זאת, בקנייה רגילה, למהנל יהיה זמן, ויוכל לתקשר גם עם המשתמש בה,פ, אני מתכוון להשקיע הרבה במערכת הזאת, כי היא תשמש גם את חברתי. תודה לכולכם, ולילה טוב, טל. |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
טל,
חנות זה כבר לא צחוק. כשאתה משחק עם כרטיסי אשראי של אנשים אתה יכול ליפול וליפול חזק ויכולים לגרום לקריסה כלכלית להורים שלך (אתה עוד קטין לך לא יעשו כלום). לכן אני ממליץ לך לרדת מהעניין. מה גם שכיום יותר משתלם לקנות מערכת מאחת החברות הגדולות, שגם הזמן שמתבזבז הוא מעט גם המחירים הם סבירים וגם המערכות מאובטחות עם אחריות. (אלא אם כן תקציב הלקוח גבוה לפיתוח מערכת מסוג כזאת) זה לא עוד מערכת עריכת תוכן זה יותר רציני והידע שיש לך בלי לזלזל חלילה לא מספיק אנשים. לומדים שנים על אבטחה ועדיין ברמה של "רמת אבטחה בינונית +" |
![]() |
![]() |
# 25 |
מ.תיכנות
|
טל, אני לא מתכוון להתעסק עם כ.א, כמו שאמרתי, הכל טלפונית.
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה לא שוק-משחק שאני מזמין . אני מן הסתם רוצה שמרגע שנתתי את הפרטים שלי שיטפלו בי ולא יחזרו אלי טלפונית איך עסק גדול יטפל במספר גדול של הזמנות היתרון של האינטרנט האפשרות של הסליקה וכו' בכל אופן.. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 28 |
מ.תיכנות
|
קלטתי אותך, ואתה צודק, אבל מצד שני, תמיד יצרו איתך קשר טלפונית לאימות כ.א, אז מה זה משנה אם תיתן אותו ראשונית, או תתן אותו בשיחה טלפונית?
בכל מקרה, מי שלא נוח לו, שלא יקנה ![]() |
![]() |
![]() |
# 29 |
Permanently Banned
|
כמו שpsycho אמר, אמרתי את זה מתחילת הדיון. מערכת חנות הינה מערכת שבה ניתן להזין גם כרטיס אשראי, אחרת, זוהי מערכת קטלוג מוצרים ולא יותר.
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה יותר נוטה למערכת חנות הוא אמר שיהיה אפשר לבצע הזמנה, כלומר שבטלפון יקחו את פרטים האשראי בלבד את פרטי ההזמנה כבר יש מבין? אז לא הייתי אומר שזה קטלוג. זה גבולי מאוד. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|