|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני חושב שזה מספיק. אבל אני חושב שאלון הוא פועל לפי העיקרון של עצמו. הוא רוצה שישלחו לו. מי שלא שולח לא נכנס. |
|
![]() |
# 22 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הוא אמר מהסיבות שציינתי
חייבים צילום מסויים וסרוק לא מספיק שהוא ידע שאני עסק חוקי זה מוזר ולא מובן למה |
![]() |
# 23 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
הסיבה שבן לא מאושר: בן, אתה לא מאושר כי אנחנו צריכים אישור מהמע"מ, או חשבונית מס.
בגלל שכל אחד חייב לתת אחד מאלו, לא יהיה "הנחות" בנושא. מדוע לא יהיה? יכול להיות שיש עוד אלי כהן כשמי, והם בעלי עסקים - אז גם אני יכול לבוא ולתת לאלון אישור, בחשבונית מס אפשר לראות את שם העסק וח.פ (ת.ז) ובאישור במע"מ רק העסק מקבל אותו (ורשום שם את שם העסק) (וזאת לא הוראה שלי, זאת הוראה מפורשת של אלון - ואני מסכים איתה). אלי. |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
הבנתי כניראה למה.
ביגלל שאתה לא יכול להוכיח לאלון שאתה באמת ניידרוף בן שמצויין באתר. כי יכול ליהיות שיש עוד בן ניידרוף שפתח סופר מרקט. |
![]() |
# 25 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
צילום תעודת זהות אני יכול להביא לו אם צריך כי זה לא בעיה לצלם במצלמת אינטרנט ושיהיה ברור או שאני מזייף גם תעודות זהות ? ומה זה משנה אם קבלה שרשום עליה "בן ניידורף - ישראל-סרב" או חשבונית ? זה אותו דבר ! |
|
![]() |
# 26 |
תודה על תרומתך.
|
תשלח לו קבלה הבייתה על סכום של 0 ש"ח עם חותמת שלך מה הביג דיל? =/
משתמש - היכל התהילה
|
אלי, בינינו? למי עוד יש שם משפחה כזה מוזר? ניידרוף? נו באמת.. זה רק בן הזה :qqb007:
סתם, ועכשיו לנושא. אלי, באמת זה לא שם כזה נפוץ אבל עזוב את זה, הוא הראה פה תמונות עם מסמכים שרשום השם שלו. לא נראה לי שיש עוד מישהו שקוראים לו "בן ניידרוף" שצילם את המסמכים שלו במצלמת אינטרנט והפיץ אותם באינטרנט. תחשבו על זה, לדעתי החברה של בן די מפורסמת פה בהוסטס ויש לו די הרבה לקוחות[בלי עין הרע ![]() אתם מחליטים בסופו של דבר, אבל לדעתי במקרה הזה תנסו קצת "לשנות את החוקים". שבת שלום לכולם ![]()
מתאורר / יצא בחוץ
|
עזוב את השם....
תתקשרו ל144 תראו שיש בן ניידורף ברעננה ובכל הארץ יש רק בן ניידורף אחד |
![]() |
# 29 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
תנסה לדבר איתו בן, בהצלחה :qqb007: |
|
![]() |