הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 15-01-06, 02:43   # 21
Zvaim
חבר על
דירוג מסחר: (0)

Zvaim's Avatar

מיני פרופיל

Zvaim לא מחובר  

אני בצד של אלון אני חושב שאם תעשו גג 100, כסף גדול אתם לא תעשו ככה ש-100 שקל לא יעזור ממש לחיות כי בתרומות כאלה אנחנו מדברים על מיליונים, וגם אני לא חושב שיצליח לכם ממש אולי בהתחלה כן אבל אחר כך פעם בחודש יהיה תרומה...

כמו שאמרתי אני מחזק את אלון בכל מילה שהוא אמר.

אבל אני גם אומר לכם בהצלחה ומקווה שיהיה טוב.

ישן 15-01-06, 06:42   # 22
beng
הוסטסניון

beng's Avatar

מיני פרופיל

beng לא מחובר  

Question

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eswds
אני בצד של אלון אני חושב שאם תעשו גג 100, כסף גדול אתם לא תעשו ככה ש-100 שקל לא יעזור ממש לחיות כי בתרומות כאלה אנחנו מדברים על מיליונים, וגם אני לא חושב שיצליח לכם ממש אולי בהתחלה כן אבל אחר כך פעם בחודש יהיה תרומה...

כמו שאמרתי אני מחזק את אלון בכל מילה שהוא אמר.

אבל אני גם אומר לכם בהצלחה ומקווה שיהיה טוב.
1)בעזרת השם נקבל תרומות יותר מ100 ש"ח
2)אנחנו גם מקווים שהרבה אנשים יכנסו לאתר ככה אנחנו נקבל כספי פירסום.

3)תקשיבו כולם יפה שאתם דואגים לי וזכותכם לא לתמוך בי אבל למה אתם אומרים שכל העסק הוא לא חוקי? אני לא פותח "אירגון" אני פותח אתר שתומך באירגונים ואת זה כל אחד יכול אז אנא ממכ ענו לי מה לא חוקי בזה??

לIkki
סליחה שניה יש לי שאלה אליך.. אתה מבוגר??
אם התשובה שלך היא כן אז למה אתה יורד על "קטינים"? אין לך משהו יותר טוב לעשות חוץ מלזלזל ב"פרויקטים" שלי? אני מקווה שתגיב ואז כולנו נדע מה הבעיה שלך.....

לniros,(שכתב מתחתי)
תודה על תמיכתך אך יש אנשים שפשוט לא מבינים שאולי אני ילד אבל אני יכול לעשות במיטב יכולתי כדי לגרום לאתר לעבוד ולתרומות לזרום ובעזרת השם אני גם הצליח אז תודה לך

לעידן צרור,(שכתב מתחת ל niros )
תודה רבה עידן גם אני מקווה לטוב ביותר...

Last edited by beng; 15-01-06 at 07:07..

ישן 15-01-06, 06:46   # 23
Niros
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Niros

Niros לא מחובר  

מה אתם מתערבים להם כמה כסף הם יעשו? אמרו לכם לאן זה הולך ומה המטרות של זה
רוצים תתרמו תגיבו תרמתי.
אתם לא רוצים אל תתרמו ואל תגיבו סתם ילד קטן וזה,
זה מעשה טוב מה שהוא מנסה לעשות אז רדו ממנו

ישן 15-01-06, 07:06   # 24
idansror
הקדוש ברוך ה' =]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל idansror שלח הודעה באמצעות MSN אל idansror Send a message via Skype™ to idansror

idansror לא מחובר  

יש פה כמה אנשים, שאני מחזק אותם.

זכותו, לעשות מה שהוא רוצה.
כמו שאתם אומרים, "הקטין" הזה, הוא בא במטרה לעזור, אולי בעוד כמה זמן תשמעו על האתר?!

בכל זאת, אל תנסו "להפיל" את רעיון האתר, תעשה מה שבראש שלך, אל תקשיב לאחרים שרוצים להרוס.

בכל מקרה, בהצלחה חביבי.

www.prasms.com הרשמו עוד עכשיו!

יצירת קשר:
איימיל- admin AT prasms.com
MSn- idan@idan.co.il

ישן 15-01-06, 07:17   # 25
Israel_Project
משתמש חדש

מיני פרופיל

Israel_Project לא מחובר  

Ikki לא קרא כלום עם פרוייקט ישראל שנות ה2000 פשוט אף אחד לא מעוניין בו אז אני לא יעבוד סתם וישקיע את הנשמה ואף אחד לא ייכנס !

תודה לכל מי שתרם!

ישן 15-01-06, 15:13   # 26
Fantasy Design
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Fantasy Design שלח הודעה באמצעות MSN אל Fantasy Design

Fantasy Design לא מחובר  

צור איתי בבקשה קשר באייסיי תודה

ישן 15-01-06, 15:24   # 27
beng
הוסטסניון

beng's Avatar

מיני פרופיל

beng לא מחובר  

טוב....

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fantasy Design
צור איתי בבקשה קשר באייסיי תודה
יצרתי תודה...

ישן 15-01-06, 15:32   # 28
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

Ikki בכל אחד מאיתנו טמון פוטניצאל המיועד לצלחה בתחמו שלו.
אני מאמין במטרה של beng - אכן הוא קטן, אכן הוא מתחיל בקטן, אך גם כל הארגונים אותם ציינית, לא אין לו משקעים ואין לו בעלי חסות שמוכנים לתת לו מליונים , אך הוא בדרכו שלו היחידות מנסה לעזור ולהציל את העלום - כן ! עד כמה שזה נשמע אבסורדי אבל זו האמת, והפוטניצאל שלו הוא זה שיגרום לו להצליח , הוא בעל יוזמה ורעיונות מקורים שיכולים להצליח אם ירצה וכמו שאנחנ רואיםה הוא רוצה ועושה הכול על מנת לנצל את הפוטניצאל האישי שלו.
בייל גייטס אמר משפט מפורסם מאוד, שאימצה אותו אופרה וינפרי ושרי אריסון:
"אני איני יכול להציל את העולם , כלומר אני יחיד מול עשרות אלפים שזועקים לעזרה , אך אני בדרכי שלי עוזר ותורום ככל שיכול" ואכן, גייטס נחשב לאחד התורמים הגדולים בעולם.
כעת בוא ננסה ביחד להבין את משמעות המשפט, גייטס תורם לארגונים הוא יודע שהכסף לא יציל את כל העולם וככה גם עמתינו beng , הוא יודע שהוא לא יציל את העולם אך הוא יודע שהוא יכול לעשות משהו בנושא והוא, להבדיל ממני ולהבדיל ממך עושים משהו.
גם בזמנו, כשאני סיימתי לכתוב את הספר שלי, אף אחד ממהוצאות הישראליות לא רצתה להוציא אותו כשלבסוף , בתפנית מפתיע ידיעות אחרונות החליטה להוציא אותו, אז אין לדעת מה המקרה כאן, יכול להיות שנראה את מר beng בעוד שנים ספורות מחזיק אתר אינטרנט גדול שאת מטרתו הוא ציין מזה כבר.

בהצלחה !

ישן 15-01-06, 15:32   # 29
Ikki
חסום

מיני פרופיל

Ikki לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Israel_Project
Ikki לא קרא כלום עם פרוייקט ישראל שנות ה2000 פשוט אף אחד לא מעוניין בו אז אני לא יעבוד סתם וישקיע את הנשמה ואף אחד לא ייכנס !
סלח לי,
אבל להפך! - אני ממש מעריך אותך!, אתה הפנמת את כל הלקחים שהובאו לך וסגרת את האתר כי ידעת שזו עבודת שווא, ואי אפשר לעשות כאלו דברים גדולים בתור ילד - אם אחרים, שגדולים ממך ובעלי ניסיון לא הצליחו.
אז אל תערער את הערכתי.

לגבי "רפת (דוט) קום",
תראה אין לי ממש בעיה אם אנשים שאינם בוגרים מבחינת החוק, הבעיה שלי היא בתפיסה שלכם.
ילדים פה חושבים שעם קצת עזרה באינטרנט הם יוכלו להגרום לשינוי "בעולם האימיתי", תבינו - לא הכל אפשר לעשות דרך האינטרנט, ושוב אני יגיד זואת: אני לא רואה אף מטרה לאתר הזה, מה אני חוזה שיכול להיות שם?- תחנונים שיפסיקו להתעלל בחיות, ומי שמתעלל בחיות לא ממש ייחס יחס לאתר שלך, ואפילו לא יכנס איליו.
מדוע לאירגונים שפועלים "בעולם האמיתי" יש אתר? - אתר ייצוגי בלבד, שמטרתו רק לייצג את עבודתם ולתת יד לעזרה דרך האינטרנט, כלומר - התנדבויות, תרומות וכו' שימומשו כאן, אפה שאנחנו חיים ולא באינטרנט.
רוצה לתרום?, תתנדב / תתרום ישירות לאירגונים הקיימים והגדולים, כי כמו המשפט המפורסם "אי אפשר להציא את הגלגל", ואולי אפשר להציא אותו - אבל אם הוא קיים אז אתה צריך לצבור קצת יותר ניסיון כדי להצטרף איליו ולפתוח אותו מחדש.
חבל על כל השקעתם של הסובבים אותך שבונים/מעצבים/תורמים לאתר, כשברור מאיליו שאין לו סיכויים מירביים.
עדיו שתעלב עכשיו - מאשר שתעלב ותפגע אח"כ, אל תשקיע מאמצים לחינם. ובמקום לבזבז את כל עבודתך וזמך כעת - פשוט התנדב/תרום לאגודות הקיימות, זה יועיל בהרבה יותר, והזמן לא יזרק לפך.

אני סומך עליך שתעשה את הסיכויי הנכון, ואם כתבתי את כל ה"מאמר" הזה - אני בטוח שאני לא סתם משוגע שאוהב להרוס לאחרים את האתר, אני פשוט אומר לך את האמת, כי אחרת חבל.

ישן 15-01-06, 15:38   # 30
oren
משתמש חדש

מיני פרופיל

oren לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ikki
הגזמת.
כבר כתבתי לך פעם אחד שילד לא יכול "להציל את העולם", אני לא יכתוב שוב! .

תראה אתה לא יכול מבחינה חוקית לפתוח אגודה, ויש כבר אגודות כאלו, אז מה אתה מתחרה בהם?,
מה אין לך שכל בכלל?, אתה לא מבין שאדם שמתעלל בחיות לא יכנס אפילו לאתר שלך?!.
תוציא את החלום המטופש מהראש שלך, כי מה שקרה עם הפרוייקט של "ישראל שנות ה6544879" קורה כאן שוב: אנשים טורחים לעבוד קשה ברוב תימותם על אתר מטרה חכמה, שלא יועיל בכלום.
אני לא רואה דבר אחד שיכול לעזור באתר הזה, מה תעשה באתר?: "האוכל המומלץ לחיה שלך!", "ספר לחבירך!: אסור להתעלל בחיות חמודות!", "אני ואתה נציל את החיה!".
אתה לא יכול לעשות כלום, למה? כי אתה ילד, ותאמין לי שארגונים גדולים ממך מצליחים טוב מאוד, אתה פשוט לא רואה את זה כי הם לא יכולים בבת אחת להציל את כל החיות מהתעללות, ואם הם לא מצליחים?, למה שאתה תצליח?.

"תחלום בחלום, תחייה במציאות".
נקודה.
למה שאני אתרום לך ולא לארגון מפורסם, שאני יודע שיעשה שימוש נכון בתרומה?

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום