|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
אני בצד של אלון אני חושב שאם תעשו גג 100, כסף גדול אתם לא תעשו ככה ש-100 שקל לא יעזור ממש לחיות כי בתרומות כאלה אנחנו מדברים על מיליונים, וגם אני לא חושב שיצליח לכם ממש אולי בהתחלה כן אבל אחר כך פעם בחודש יהיה תרומה...
כמו שאמרתי אני מחזק את אלון בכל מילה שהוא אמר. אבל אני גם אומר לכם בהצלחה ומקווה שיהיה טוב.
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
2)אנחנו גם מקווים שהרבה אנשים יכנסו לאתר ככה אנחנו נקבל כספי פירסום. 3)תקשיבו כולם יפה שאתם דואגים לי וזכותכם לא לתמוך בי אבל למה אתם אומרים שכל העסק הוא לא חוקי? אני לא פותח "אירגון" אני פותח אתר שתומך באירגונים ואת זה כל אחד יכול אז אנא ממכ ענו לי מה לא חוקי בזה?? לIkki סליחה שניה יש לי שאלה אליך.. אתה מבוגר?? אם התשובה שלך היא כן אז למה אתה יורד על "קטינים"? אין לך משהו יותר טוב לעשות חוץ מלזלזל ב"פרויקטים" שלי? אני מקווה שתגיב ואז כולנו נדע מה הבעיה שלך..... לniros,(שכתב מתחתי) תודה על תמיכתך אך יש אנשים שפשוט לא מבינים שאולי אני ילד אבל אני יכול לעשות במיטב יכולתי כדי לגרום לאתר לעבוד ולתרומות לזרום ובעזרת השם אני גם הצליח אז תודה לך לעידן צרור,(שכתב מתחת ל niros ![]() תודה רבה עידן גם אני מקווה לטוב ביותר...
שלכם, ניצן. Last edited by beng; 15-01-06 at 07:07.. |
|
![]() |
# 24 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
יש פה כמה אנשים, שאני מחזק אותם.
זכותו, לעשות מה שהוא רוצה. כמו שאתם אומרים, "הקטין" הזה, הוא בא במטרה לעזור, אולי בעוד כמה זמן תשמעו על האתר?! בכל זאת, אל תנסו "להפיל" את רעיון האתר, תעשה מה שבראש שלך, אל תקשיב לאחרים שרוצים להרוס. בכל מקרה, בהצלחה חביבי. ![]()
חבר וותיק
|
Ikki בכל אחד מאיתנו טמון פוטניצאל המיועד לצלחה בתחמו שלו.
אני מאמין במטרה של beng - אכן הוא קטן, אכן הוא מתחיל בקטן, אך גם כל הארגונים אותם ציינית, לא אין לו משקעים ואין לו בעלי חסות שמוכנים לתת לו מליונים , אך הוא בדרכו שלו היחידות מנסה לעזור ולהציל את העלום - כן ! עד כמה שזה נשמע אבסורדי אבל זו האמת, והפוטניצאל שלו הוא זה שיגרום לו להצליח , הוא בעל יוזמה ורעיונות מקורים שיכולים להצליח אם ירצה וכמו שאנחנ רואיםה הוא רוצה ועושה הכול על מנת לנצל את הפוטניצאל האישי שלו. בייל גייטס אמר משפט מפורסם מאוד, שאימצה אותו אופרה וינפרי ושרי אריסון: "אני איני יכול להציל את העולם , כלומר אני יחיד מול עשרות אלפים שזועקים לעזרה , אך אני בדרכי שלי עוזר ותורום ככל שיכול" ואכן, גייטס נחשב לאחד התורמים הגדולים בעולם. כעת בוא ננסה ביחד להבין את משמעות המשפט, גייטס תורם לארגונים הוא יודע שהכסף לא יציל את כל העולם וככה גם עמתינו beng , הוא יודע שהוא לא יציל את העולם אך הוא יודע שהוא יכול לעשות משהו בנושא והוא, להבדיל ממני ולהבדיל ממך עושים משהו. גם בזמנו, כשאני סיימתי לכתוב את הספר שלי, אף אחד ממהוצאות הישראליות לא רצתה להוציא אותו כשלבסוף , בתפנית מפתיע ידיעות אחרונות החליטה להוציא אותו, אז אין לדעת מה המקרה כאן, יכול להיות שנראה את מר beng בעוד שנים ספורות מחזיק אתר אינטרנט גדול שאת מטרתו הוא ציין מזה כבר. בהצלחה ! |
![]() |
# 29 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל להפך! - אני ממש מעריך אותך!, אתה הפנמת את כל הלקחים שהובאו לך וסגרת את האתר כי ידעת שזו עבודת שווא, ואי אפשר לעשות כאלו דברים גדולים בתור ילד - אם אחרים, שגדולים ממך ובעלי ניסיון לא הצליחו. אז אל תערער את הערכתי. לגבי "רפת (דוט) קום", תראה אין לי ממש בעיה אם אנשים שאינם בוגרים מבחינת החוק, הבעיה שלי היא בתפיסה שלכם. ילדים פה חושבים שעם קצת עזרה באינטרנט הם יוכלו להגרום לשינוי "בעולם האימיתי", תבינו - לא הכל אפשר לעשות דרך האינטרנט, ושוב אני יגיד זואת: אני לא רואה אף מטרה לאתר הזה, מה אני חוזה שיכול להיות שם?- תחנונים שיפסיקו להתעלל בחיות, ומי שמתעלל בחיות לא ממש ייחס יחס לאתר שלך, ואפילו לא יכנס איליו. מדוע לאירגונים שפועלים "בעולם האמיתי" יש אתר? - אתר ייצוגי בלבד, שמטרתו רק לייצג את עבודתם ולתת יד לעזרה דרך האינטרנט, כלומר - התנדבויות, תרומות וכו' שימומשו כאן, אפה שאנחנו חיים ולא באינטרנט. רוצה לתרום?, תתנדב / תתרום ישירות לאירגונים הקיימים והגדולים, כי כמו המשפט המפורסם "אי אפשר להציא את הגלגל", ואולי אפשר להציא אותו - אבל אם הוא קיים אז אתה צריך לצבור קצת יותר ניסיון כדי להצטרף איליו ולפתוח אותו מחדש. חבל על כל השקעתם של הסובבים אותך שבונים/מעצבים/תורמים לאתר, כשברור מאיליו שאין לו סיכויים מירביים. עדיו שתעלב עכשיו - מאשר שתעלב ותפגע אח"כ, אל תשקיע מאמצים לחינם. ובמקום לבזבז את כל עבודתך וזמך כעת - פשוט התנדב/תרום לאגודות הקיימות, זה יועיל בהרבה יותר, והזמן לא יזרק לפך. אני סומך עליך שתעשה את הסיכויי הנכון, ואם כתבתי את כל ה"מאמר" הזה - אני בטוח שאני לא סתם משוגע שאוהב להרוס לאחרים את האתר, אני פשוט אומר לך את האמת, כי אחרת חבל. |
|
![]() |
# 30 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
למה שאני אתרום לך ולא לארגון מפורסם, שאני יודע שיעשה שימוש נכון בתרומה? |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|