|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ו...לא,לא שידוע לי ...אם אתה יכול תבדוק (ואם תוכל להגיד לי איך בודקים (ה.פ->כמובן)) זה יהיה אחלה. |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
LOOOOL
איזה חמודים זה ברור שכל מתכנת ב PHP יהיה לו דף של טסט או אינדקס 1 לול ! ![]() לא נתתי לו אלכוהול לא סמים לא כלום כן אני מכיר אותו רק בתגובות זה הכל ! אני מאוחסן אצל אוקסרב מה שכן אם אתה במקרה כן תבקש ממתן לבדוק גישות אייפי ל FTP אתה יכול לבדוק לבד ב DA בכל מקרה זה די ברור הקבצים האלה אצל מתכתנים גם לי יש אבל עכשיו מחקתי לול ![]() |
![]() |
![]() |
# 23 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עריכה: זה סתם התאריך היום פחות 30 יום..אם זה לא מכוון זה בגלל השעון של השרת..לא נורא |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
LOL
חחחח איך נבהלתם אני תמיד סקרן אז אני כותב קבצי טקסט או ... בכל מקרה הקובץ טקסט יש לך תיקיה שלו גם ![]() יש לך תיקיה בשם טקסט ![]() |
![]() |
![]() |
# 25 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אהה ואין לך Directory Listing, הרגע בדקתי :ם (פשוט נכנסים לתיקיה ובודקים האם זה מראה לך את כל הקבצים, או אומר לך שאין לך הרשאה). ודרך אגב, לכל מתכנת שלומד מאתרים אמריקאים יש דף בשם foo, אני חושב שהיו לי בסביבות ה400 דפי foo, אחד היה foo, השני foo2, השלישי, fooz0r וככה הלאה :P |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ומשוגע בוא לאייסי שלי ![]() אתה חמוד אתה ואיי נרגענו מפעם שעברה ? (עברנו ופתחנו דף חדש ?) :qqb015: |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ד"א כל בן אדם בארץ/בעולם משתמש בשם הכי נפוץ שזה asd |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
אה ואיי סופט אצלי בשרת ביטלתי תאפשרות של הלראות קבצים יש לך אפשרות ב DA שכחתי איפה אבל ..
ככה שגם אם אין לך ת INDEX אז זה יראה לך שגיאה |
![]() |
![]() |
# 29 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ואני יוסיף אותך כבר מחר אני צריך ללכת ללמוד סיפור למבחן באנגלית... (כן ... "ללמוד" עכשיו עוד מעט 10 וחצי ..חח..לא נורא יש מחר את לשון וספרות ללמוד בהם לאנגלית...) Last edited by meshuga; 16-01-06 at 22:31.. |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לא עקבתי אחרי כל האשכול אבל בקשר למה שכתבתם על רקורסיה,אחרי שמבינים את העיקרון הכל נהיה מאוד פשוט...בבגרות היה לי תרגיל רקורסיה וזה היה פשוט תרגיל מתנה
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|