הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 19-01-06, 21:19   # 1
Homie
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

Homie לא מחובר  

Thumbs up מציע איחסון + פורום עם מערכת vB בחינם [פרטים בפנים!]

שלום לכל המשתמשים היקרים,

לא לפני הרבה זמן התחלתי לפתוח הרבה שרותים ואיך שאומרים הרבה ביזנס (Business) במטרה שאחד מהם יצליח.

ולכן, אחרי שקיבלתי בהפתעה מאבא שלי מתנה של 700 ש"ח (לפני שנה) החלטתי לקנות מערכת vB מותקנת + תרגום בעברית (95% מתורגם בשפה גבוהה) ואני קניתי שרת 10 ג'יגה בייט ו-100 תעבורה בשביל הפורום.

עכשיו מה הרעיון?

הרעיון פשוט מאוד, אני נותן את המערכת עם האיחסון לאחד האנשים פה ונותן לו לעשות מה שבא לו עם הפורום. שיבחר שם, עיצוב וכל מה שבא לו שישנה, ושיביא משתמשים והכי חשוב שיפתח קהילה חדשה שהיא תיהיה שייכת לו והוא המנהל הראשי, ואם בעתיד האתר יצליח ובעלי אתרים ירצו לפרסם אני מרוויח מכך ולא המשתמש שמנהל את הפורום.

עכשיו לכל אלה שאומרים 'אתה פשוט דפוק!' או 'הפסד שלך' או 'זה לא יצליח' או 'עד שיפרסמו אצליך אם בככל' - תחסכו ת'תגובות אין צורך, זה כבר מוכן.

בכל מקרה, למה שאחד ממכם ירצה לנהל את הפורום?

התשובה לכך פשוטה, הנאה, דיונים, פורומי הורדות, מודים בלי סוף (יש לי רישיון ואני מוריד מ-vBulletin.org) בקיצור פשוט מושלם.

ואני בטוח שהרבה אנשים / צעירים (ילדים) תמיד רצו פורום, אך לא היה כסף לאיחסון, והם לא אוהבים את המערכת iBheb ולכן אני נותן אפשרות לכל האנשים הנה"ל לנהל פורום.

עם עיצוב מובנה ופ33ה! שאני עיצבתי ולכן לא נראה לי שמשהו ישנה אותו כי הוא מדהים.

בקיצור, מעוניין?

כתוב / הגב פה.

Last edited by Homie; 19-01-06 at 21:21..
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום