|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
|
אבל זה שכתב את האשכול המחירים בשוק הם מאודד.. נמוכים 20 שקל 400 מגה ושרת מאודד יציב!
אין מה לעשות אים הלך לקוח אז הלך תמיד יש עוד אחד ולדעתי יש יותר מידי חברות ושלא מכבדות את עצמם בכבוד בגרוש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
אני מכיר חברות אשר מוכרות בזול ביותר ..
אלו לא סתם חברות , אלו חברות אחסון אשר נותנות בערך 15 ש"ח לחודש .. אני מוכן להמליץ עליה אבל אני לא יכול בגלל שאיני עברתי את גבול ה15 הודעות כדי לתת ביקורת , כאשר אעבור את גבול ההודעות , אשמח לתת ביקורת. את שם החברה אני יציין בביקורת . אני יפסיק לדבר על זה בגלל שזה לא קשור לתוכן ההודעה המקורית אשר פורסמה .. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בישביל זה יש בחברות גדולות מחלקה לשימור לקוחות
דרך השיווק שלך להשאיר לקוח אינה טובה מספיק בעיקר בתחום הזה מה שאתה עושה אתה פשוט נותן לו את מה שמבקש בארץ תשים לב תתקשר לחברה כמו בזק או YES או HOT תגיד להם שאתה רוצה להיתנתק אתה תיראה איך המחיר יורד הלקוחות עושים את זה מרצונם לקבל הנחה פשוט תוותר על הלקוח או שתנסה לשכנע אותו בצורה כזאת שלא תעלה לך שקל ולא תיפגע לך בהכנסה אני אישית מליץ לך ללכת לקורס בנושא שיווק יש קורסים כאלה כמעט בכל עיר בארץ כמו כן אני מציא לך ללמוד קצת מנהל עסקים זה יעזור בהמשך הדרך כל בעל עסק חדש עושה טעויות רבות כגון : ניהול כושל בתזרים מזומנים קניה של ציוד לא נחוץ בזבוז על שטויות כו בילוים ובסופו של דבר אתה רואה מה קורה בסוף החודש כמה דברים חשובים שצריך לדעת - "חברים - חברים אבל בעסק אין חברים" שמור על כל שקל במשך השנה הראשונה של עסק אל תבזבז פשוט תשים בחשבון ועל תיגע אחרי שנה אתה תיראה את התוצאה
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני לא מוצא סיבה לשכנע את הלקוח להשאר,
אני נותן לו שירות 100%, נותן לו מחירים נוחים לכל כיס. לא טוב לו?רוצה שאני אוריד במחיר? זאת לא הדרך הנכונה אני לא מוצא סיבה נכונה לרדת במחיר כי זה יפגע בחברה בסופו של דבר, זאת הדעה שלי. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Guest / אורח
|
מומלץ גם מידיי פעם לפרסם איזה הודעה בפורום, שהלקוחות שלך שגולשים בפורום יראו שאתה חי. מה שכן כדאי לעשות את זה רק במקומות הרלוונטיים, שמנהלי הפורום לא יתעצבנו עלייך שאתה עושה סתם פירסום מוסווה במקום לא קשור
![]() איל שרתים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זה יותר מדי לחרטט בשכל , עד שתעשה את כל השלבים האלה תקבל Ignore (או שלא...), אבל אני לא ממש מסכים. להוריד את המחיר בלי שום סיבה, זה טפשי וחובבני - יוצא מכך שלקוח אחד משלם, מחיר כזה ואחר מחיר אחר על אותה חבילה. כשהלקוח ששילם יותר יגלה (אם יגלה...) הוא יתעצבן ויעזוב...
יוצא שהתחננת ועוד הפסדת.... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
כך שעם כל הכבוד, אתה לא יכול להגיד שזה חובבני. עם זאת, אני לא מסכים עם השיטה הזאת בעולם ההוסטים. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אם הלקוח משלם לך סכום גדול אפשר בהחלט לתת הנחה ללקוחות מסויימים או להתאים משהו אישי לכל לקוח. מצד שני - אם כל הרווח שלך מהלקוח הוא 10-50 שקלים לחודש, יוצא שאם אתה מנהל עם הלקוח שיחה אחת בחודש שנמשכת יותר מכמה דקות, אתה מפסיד כסף (זמן=כסף, כאמור), ובגלל זה הרדיפה אחרי לקוחות קטנים של hosting לא תעזור לך להתקיים אלא רק להפסדים. לעומת זאת אני בטוח שלכל אחד כאן יהיה הרבה זמן לשיחות טלפון אם יהיה מדובר בלקוח שמביא 20000 שקל לחודש. ואפילו נשמע לתת לו הנחה של 10 שקלים או 15 ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
מורן (Gold-Man),
כפי שתוכלי לראות, בסיכום אמרתי כי אני לא מסכים עם השיטה הזאת בעולם ההוסטינג. הדוגמא שהבאתי היא לגבי לקוח שאני "מטפח" לטווח ארוך ואני מסכים להוריד לו את המחיר עבור הקמת האתר (אם את מעוניינת לדעת, סדר הגודל של מחיר הקמת האתר הוא בסביבות ה-3 אלף ש"ח) כדי שהוא גם ישאר לארח את האתר שלו בעתיד (בסכום של כ-600-700 ש"ח לשנה). * במידה וזה בחור ולא בחורה אני מצטער.. פשוט מורן נשמע לי כמו שם של בחורה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|