|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
מה אתם רוצים הוא קווקזי.... כ90 אחוז מהקווקזים כאלה, בגלל זה אני נמנע מלענות על השאלה איזו עדה אתה...
ולעניין, לא רק שיכולות הביטוי שלך כל כך עלובות, וחבל שלא תפסו אותך... אתה באמת תת-רמה ולהוסיף להכול גם גנב, ואם אתה כזה "גיבור" וכזה "גבר", ואבא שלך "כל כך שפוי" שנותן לך לנהוג ב"קטנה" למה לא לקחת את האוטו שלכם? או ש"הסיכון" שבשבילך הוא כלום , כי אתה "גיבור" גדול מידי Last edited by alex; 22-02-06 at 15:32.. |
![]() |
# 22 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אם אתה עדיין לא מבין תתטעות שעשית אתה בבעיה חמורה. לפחות תנסה להגיד לעצמך שעשית טעות טיפשית, ועוד אתה בא לפה ומספר לנו את זה? ממש לא חושב שזה מעניין מישהו, חבל. ![]() |
|
![]() |
# 23 |
Permanently Banned
|
וואי וואי איזה חפפרנים יאללה חלאס עם התגובות המעפנות האלה שלכם ..
זה הכל מקנאה אז אל תחפרו לי .. "טעות " "תאונה" "מסכן אנשים" יאללה יאללה תעשו טובה לכו תעשו שיעורים .. |
![]() |
# 24 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כולם אומרים לך במילים אחרות שעשית טעות ואתה עדיין בשלך??? תתבייש. |
|
![]() |
# 25 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 26 |
Permanently Banned
|
אל תגיד כולם ...
אני רוצה לראות אותכם כיהיה לכם רישיון .. כל אחד ואחד ממכם שמגיב .. |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 28 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 29 |
Permanently Banned
|
אז יש לכם אני בטוח שכל אחד התלהב בפעם הראשונה ..
אז אל תגידו לי לא .. ! |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
ממש לא משנה סוג האוטו... לנסוע 90 בהילוך 3... אם האוטו צועק או סובל בשקט זה לא משנה, אתה דופק אותו לגמריי..
לצערי יש באיזור שלי הרבה חבר'ה שעושים שטויות כאלה, ואח"כ כולם סובלים מזה.. אם זו הדרך שלך להשיג בנות, בהצלחה... אני אף פעם לא עשיתי את זה, ובנות זו ממש לא בעייה אצלי... תחכה לגיל 17, תתחיל ללמוד, חודש חודשיים, ויש לך רשיון... למה סתם לסכן את עצמך והסביבה?... ועוד יותר גרוע, להכניס מישהו לכלא?... תאמין לי, אני אחרי כל התהליך, הרשיון כבר מצא את מקומו בארנקי... ואני באמת לא חושב, שגיל 15 הוא גיל לנהיגה... כרגע אתה חושב שאתה יותר חכם מכולם... אבל לצערי אתה טועה.. אני שמח שלא נגרם שום נזק... אנא נסה לא לעשות זאת יותר, ואם כן, לא במקום שיש בו אנשים. Last edited by Onia; 22-02-06 at 15:47.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|