|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
תאמת חבל על המעשה הזה אידיוטים - עכשיו כל הערבים הפלצנים האלה יעשו מזה רעש. ואתה כנראה לא היית מספיק בבתי כנסת כדי לראות מה זה בית כנסת מושקע. - שבת שלום.
![]() |
# 22 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
יש כמה סוגים של כנסיות.
הקטוליות שהן המפוארות ביותר לדוגמא נותרדם בצרפת, שהרעיון בהן הוא להראות כמה האדם קטן מהאל(במקרה של הנוצרים ישו). והן הרבה הרבה יותר מפוארות מכל בית כנסת שאתם מכירים/אני/כל אדם, כי פשוט לפי אמונתם צריך להראות עד כמה האדם קטן מהאל, ולפי מה שאני זוכר, אם אני זוכר נכון, אצל היהודים זה לא נהוג, ויכול להיות שבכלל אסור, ביתי הכנסת אמורים להיות הרבה יותר צנועים. ויש את הפרוטסטנתים(לא בטוח ב 100% בשם, למדתי את זה לפני שנתיים בהסטוריה(בעעעע חח)), שהן הרבה יותר צנועות, שהם נגד הקטולים, כנסיות קטנות, ויש בתי כנסת יותר מפוארים מהן. בקשר למה שעידן אמר, כל דת והאמונה שלה, אתה לא יכול להגיד למוסלמי שבית כנסת יותר חשוב כי לדוגמא הם שרפו את בית הכנסת בישובים שפונו, וכמו זאת אתה לא יכול להגיד ליהודי שכנסיה/פסל של עץ(סתם לדוגמא נגיד דת שמאמינים בעצים), יותר חשובים מבית כנסת. ככה שאין כאן בכלל מקום למה שכתבת, זאת אומרת זה נושאים שהבעט דעה אישית על מה יותר קדוש בכלל לא רלוונטית. בקשר לכתבה: לפי דעתי צריך להרוג את החיות(אי אפשר אפילו לקרוא להם אנשים, או בני אדם כי הם לא.) שעשו את זה. הם סתם עכשיו יגרמו לנזק מדיני ודתי בנוסף לזה ששנואים אותנו, מה גם שעכשיו הערבים ישתמשו בזה לטובתם. סתם חיות זבליות שצריך להרוג! |
![]() |
![]() |
# 23 |
הוסטסניון
|
לא צריכים להשאיר אנשים כאלה,
חבל לישמוע דבר כזה...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|