|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אתה יכול להסכים איתי שאם אתה תתחיל עם מחיר של 1500$ לעיצוב אנשים לא ייקנו ממך ? אני עשיתי את החישובים שלי ולמי שנוח יקח מי שלא - לא ! אני לא אומר שזה המחיר שאותו לקוח יקבל וזה המחיר שאני מוכן לשלם למעצב שלי . לגביי המתכנתים זה כבר משהו שונה לגמריי . התכנות יעלה כמה שיעלה כי זה כבר דבר שתלויי בכל מערכת ומערכת . עבדתי בעבר עם מתכנת בשם שגיא - רציתי לעבוד איתו יותר נכון לא יצא כל כך . הבנאדם באמת מוכשר ויודע את העבודה לצערי מתגייס . המחירים כמובן שאני לא רוצה שיהיו יקרים בגלל שאני הולך להיפתח לחברות גדולות זה לא העיקר העיקר זה שאתה תספק מוצר במחיר נמוך ע"מ שאני יימכור אותו וירוויח גם כן משהו מכל הריצות שלי והכל . |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בנוגע לתכנות, שוב. מהו סדר הגודל של המחירים. עד איזה גג תקציבי. כי יש פה מתכנתים שיתכנתו לך ב1000 שקל משהו שאני אקח עליו 2500 ש"ח (שניהם זהים כמובן רק ברמת העקרון). |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לגביי התכנות אם אתה לא בנאדם שלוקח 2500 על העבודה שלך כמו שאתה אומר לעומת אחרים שייקחו ב1000 אתה מוזמן ליצור איתי קשר - פרטים בחתימה . לגביי הרמה כמובן שגבוהה . ואני רק שתדע מכיר המון אנשים שלוקחים מעט כסף על תכנותים ברמות מאוד גבוהות . לדוגמא היה פה בחור שרצה אתר לבית הספר שלו - תומר השם משתמש שלו ani . נתתי לאותו אחד שהיינו אמורים לפתוח משהו ביחד והוא נתן לי הצעת מחיר של 5000 ש"ח . וכמה כסף אני ראיתי שאנשים שאגב אני בספק אם בכלל יגיעו לרמה שלו רצו ? 5000$ ! על תכנות שהוא רוצה רבע מהסכום ואני בטוח במליארד אחוז שהוא יגיע לא רק לרמה הדרושה אלא גם יעבור אותה ולא במעט . בכל מקרה כפי שאמרתי אם אתה מתאים לעבודה צור קשר נבדוק אותך ניתן לכמה "מומחים" לראות עבודות שלך ונגיע להסכמה אם אתה מתאים לתפקיד . ונראה גם כן מחירים שלך נראה כמה אתה לוקח ונראה אם זה יתאים לנו . בברכה , מאור . |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם אתה מעוניין לראות עבודות שלי (חלקן לפחות...), אתה מוזמן לעיין באתרי (לינק בחתימה - לחץ על התמונה). |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
כן ממש..
עובד בסיטונואות בעיצובי אתרים ופיתוח אתרים נכון? עשה טובה.. אתה לא מוכר פה בייגלה. אני לא בטוח שאתה מבין את הפירוש של המילה. בכל אופן,אני רואה שאתה מדבר על סכומים שלא עולים על 500 ש"ח, ואתה דורש עיצוב מלא\סקיצה תוך 24\72 שעות - ואתה משלם פחות מ500 שקל? - לא תודה. כדאי שתשנה כמה קווים מנחים "בעסק" שאתה הולך לפתוח - אם אתה מעוניין לא להכשל, כמו כל השאר שהיו לפניך ופתחו כאלה אשכולות. שבת שלום!
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
סיטונאות ? אין אדם (כמעט) שיודע ומכיר את המילה והפירוש שלה יותר טוב ממני . אני מבין בעסק ועשיתי את החישובים שלי . אם לא מתאים לך אתה לא חייב להגיב ואני כבר הדגשתי ואמרתי שאני לא רוצה תגובות כאלו . שוב פעם אני מצפה לשמוע מעצבים . אני מוכן לעלות את המחיר ל300 ש"ח גג של הגג . ואם אתה חושב שאני לא יצליח (חס וחלילה) אתה מוזמן לפגוש אותי בעוד כחצי שנה בעזרת השם . אתה בכלל הורג אותי עם ההתנשאות שלך - אנשים שכמוך לא רוצה בכלל לעבוד איתם . |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יצרתי קשר - עוד ? עריכה : הוא לא מסוגל לעמוד בסיגנון עיצוב לכן צריך מעצב אחר :-\ Last edited by MaorD; 18-03-06 at 17:00.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|