|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דרך אגב אלעד, אני אשמח אם תשלח לי בפרטי תמונות מסך של המערכת שבנית לאלעל ![]() |
|
![]() |
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בדברים כמו אתרים זה לא כ"כ קריטי. הבעיה שאנשים הפכו את המושגים FF וקוד תקין לאלים בלי להבין באמת שזה לא כ"כ קריטי. ברור שזה עדיף, אבל זה לא כ"כ קריטי.
# 23 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
דן ואלעד, להמנע מדאבל פוסט, יש כפתור עריכה.
אגב, אני כותב תיקני עד כמה שאפשר, אם יש משהו שאי אפשר לעשות בתיקניות...אז פשוט לא עושים או יורדים בתקן, למשל מXHTML 1.1 ל1.0 וכו'. |
![]() |
# 24 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
במידה וכן, אני מוכן להראות לך כמה תוכניות שבניתי עבור הצבא ותראה שהם עובדות מצויין על שלושת הדפדפנים המובילים וזה לא כתוב לפי התקן. ולהתאים את המערכת הזאתי לתקן ייקח לי בערך שבוע עבודה ולזה אין לי פנאי (ושום דרישה גם מצד המפקדים). ואם אנחנו כבר בקטע של להתלהב מהעבודות שלנו, בוא תראה לי כמה אתרים שבנית (ואני לא מתכוון לטופס צור קשר). ועבודה בצוות בהכרח טובה יותר מעבודה לבד (איפה איש ה DBA, איפה ה QA, איפה צוות המתכנתים, איפה האלגוריתמאים)....
# 25 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
חבר'ה, זה לא תחרות עכשיו של מי הXXX יותר גדול.
תחזרו לנושא או שהוא ינעל וחבל. |
![]() |
# 26 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
אלעד, רק בגלל זה: ציטוט:
meshuga: מצטער, פשוט אני מצטט כמה וכמה הודעות גדולות מאוד והכל יצא מבולגן מאוד אם אני אשים הכל ביחד. להבא אני אנסה להכניס מספר ציטוטים שונים בתגובה אחת. |
||
![]() |
# 27 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
העלתי פה טיעונים נגד ואתה שוב ושוב ושוב בוחר להתעלם מהנימוקים האלו ולהיטפל לדברים הקטנים שנאמרים בלהט הויכוח. אם אתה לא מעוניין להשתתף בויכוח הזה כי: אין לך מה לומר, מיצית עצמך, קיבלת תשובה מספיק הולמת לכך שטענותיך שגויות, אין לך זמן וכו' אז תגיד את זה ישר ולעניין. אתה זלזלת ביכולת שלי כמתכנת ובאתרים שאני עשיתי, אני החזרתי לך באותו מטבע ואפילו התנדבתי להציג לך כמה פרוייקטים שביצעתי. אם אתה לא רוצה להציג פרוייקטים שבנית - בזכותך.
# 28 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 29 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
האשכול ננעל, מתפתח פה ויכוח בין 2 משתמשים וזה יורד לדפוסים אישיים.
ננעל. ונמחקו כל ההערות שלא נראות לי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|