![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
מושיק הנה פרטים
איסי של אבי : 818306 פלאפוןן : 0528588422 פלאפון2 : 0578588422 admin@lhosting.org :Msn מייל : admin@loads.ws יוסי קוקה kokayosi@bezeqint.net :E-mail YellowHell@hotmail.com :Msn 0544-887-988 :פלאפון
# 22 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
מושיק,שלום לך
קודם כל אבי לא יכול לענות הוא עסוק עם השרתים בחווה.לתמיכה יש לך אפשרות לצור עימי או עם עדי, אני תכף צריך לדבר איתו ואז יהיה לי חדש להגיד לכם. המשך יום נעים,דני |
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש חדש
|
השרתים הועברו בהצלחה.
בזה הרגע הסתיימה ההעברה. ( 23:35 ) כל מה שנישאר לחכות זה לעידכון dns של הדומיינים.
# 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ושוב אני אומר שאם אתם זקוקים לתמיכה ואתם מלואדס או מאוקסרב תפנו אליי או אל עדי ונשמח לעזור, המשך יום נעים,דני עריכה: לאחר דיבור עם אבי,הDNS של כולם יתעדכן כבר מחר בבוקר Last edited by Lom.co.il; 10-04-06 at 22:45.. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חסום
|
שלום לכולם.
השרתים כולם למעלה ה-dns כבר התעדכן אצל כולם. למי שעדיין יש בעייה שיצור קשר. לילה טוב לכולם. |
![]() |
![]() |
# 27 |
Permanently Banned
|
אחלה חברה באמת, אני מדבר מניסיון.
הייתי לקוח שלהם בעבר ונהנתי מכול רגע. בהצלחה שיהייה לכם. |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
תודה רבה mosh..
דני, |
![]() |
![]() |
# 29 |
Permanently Banned
|
בהצלחה אבי
![]() |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
הרבה בהצלחה לאבי ולכל הצוות.
אחד מאתרי מאוחסן על השרת שלהם www.D4U.co.il ואני מאוד מאוד מרוצה שוב הרבה בהצלחה שיהיה לכם. יוני
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|