הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 24-04-06, 16:13   # 21
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
מצד אחד אתה צודק, מצד שני לא....אי אפשר כ"כ להסביר את זה.......
אבל אם באמת יגיעו כל סוג של טילים לת"א...עזה תהיה באמת בבעיה קשה..אני לא אומר שנחריב אותה...במיוחד לא על טיל אחד...אבל אם כמו שכתוב "מטח רקטות" שאמור לזרוע הרס טוטאלי בת"א כי זה לא שטח יחסית פתוח כמו בדרום....אז...יהיה סיבה טובה להכנס חזק בעזה...ואז לאירנים סיבה להכנס בנו...ואז לארה"ב ולשאר הארצות להכנס בהם...קיצר..אם כזה דבר קורה...יש מה לצפות למחמת עולם שלישית...ואני מדבר בשיא הרצינות..ובגלל זה.....דבר כזה לא יקרה...לפחות לא בזמן הקרוב.

אתה חי בסרט ... אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אתה גר במדינה עם ראש ממשלה שמאלני שהעבר הצבאי המדהים שלו זה כתב בעיתון צבאי, שר בטחון שבקושי היה בצבא, ופיגועים בלי סוף בלי תגובה .

שמתם לב שהיה פיגוע שבוע שעבר ?! 10 הרוגים בתוך תל-אביב .
מה ההבדל בין פיצוץ במסעדה לבין רקטה ? ראית איך בשקט בשקט כל הפיגוע הזה עבר בלי שום תגובה ? פעם המינימום היה לעשות מעצרים, לחסל מבוקש, מחבל שהיה קשור לפיגוע.. שלא נדבר על להכנס לעזה כמו שהיו עושים פעם . היום ... ??? כלום !!!! מפוצצים מגרשי כדורגל ריקים להרתעה .. מבזבזים כסף על כלום .

אה, ואם חלקכם לא יודעים .. זאת הפעם הראשונה שלא הורסים את הבית של המחבל מתאבד .
כל פיגוע ישר הרסו את הבית, פיגוע התאבדות ראשון שלא עושים את זה.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
גוש קטיף איך להגיד בצורה עדינה.. התנחלות? או אולי לנסח את זה כ"מקום שלא היינו צריכים להיות בו"? א

או שתגיד, מה עם החיילים שנהרגו שם כדי לשמור על צריף וספר תורה באיזו גבעה מסביב? אה?

נגיד וכן, ואני חושב שלא אבל לא על זה הויכוח .
אתה סתם מתחמק, בחרת את ההתנחלויות תדבר על קריית שמונה ושדרות .

גם מקום שלא צריך להיות בו ? נפנה את שדרות ? הם יכנסו לשדרות וישלחו למרכז אשקלון . תפנה את אשקלון ? יפגעו במרכז תל-אביב .
אז יאללה, לפי הגישה שלך תוך 5 שנים כל המדינה שלהם .
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 16:24   # 22
Light-Serv
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Light-Serv

Light-Serv לא מחובר  

פשוט מפגרים........ לא צריך להתייחס לכל
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 16:27   # 23
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector

גם מקום שלא צריך להיות בו ? נפנה את שדרות ? הם יכנסו לשדרות וישלחו למרכז אשקלון . תפנה את אשקלון ? יפגעו במרכז תל-אביב .
אני יכול להגיב גם על שדרות וקריית שמונה -
כשהיו קטיושות על ק. שמונה ח"א הגיב בהפגזת מטרות שראה בהם מטרות אסטרטגיות (אני רק רוצה להזכיר לך שלא פעם ולא פעמיים נותקה אספקת החשמל לחלקים נרחבים בדרום לבנון או בביירות עצמה עקב הפצצה על תחנות חשמל ושאר יעדים אסטרטגיים).

באשר לעניין עם שדרות - קצת קשה בכ"ז לאתר קבוצה של 2-3 איש שנוסעים ברכב, עוצרים בצד, תוך 5 דק' מרכיבים את המטען ומשגרים את הרקטה(ות) ונכנסים בחזרה לרכב כאילו שום דבר לא קרה. להגיד שלא נעשה כלום זה די שטויות כי בפועל נעשה (רמז רמז: החיסול שהיה היום), חיסולם של מבוקשים אחרים האחראים לייצור ולפיתוח (רמז: שבוע שעבר ברכב בעזה) ועוד.

אתה מכניס לי מילים לפה עם הגישה שלך. יש הבדל "קטן" בין יישוב שנמצא בתוך תחומי הקו הירוק (למשל שדרות) לבין איזו התנחלות או גבעה שסתם תפסנו והיא משקיפה על מטעי הזיתים, על הנוף המצחין בעזה או אולי על ציר פילדלפי שבו נהרגו 5 לוחמים שנה שעברה (שאגב אחד מהם היה חבר שלי) כשהיו באמצע סיור שגרתי לאורך הציר לשמור על איזה התנחלות.. איך קוראים לה? רפיח ים?
ישן 24-04-06, 17:13   # 24
SaDi
Permanently Banned

מיני פרופיל

SaDi לא מחובר  

למה אתם מדברים על ההתנתקות זהו עשו טובה
חבל לנו חבל להם עכשיו אנחנו חוטפים(השדרותים,האשקלונים).

Fecotr-צודק במאה אחוז,
ותאמין לי גם אם יפגיזו את תל אביב,שדרות היא לא שונה,כי שדרות גם עיר במדינת ישראל.
אז לא רק אם מפגיזים אותם אנחנו צריכים להגיב,
אנחנו צריכים להפגיז כל הזמן,
אבל מה ?
זה אנחנו לא עושים..למה? כי אולמרט פחדן.

אחרי הפיגוע בתל אביב שבו נהרגו 9 בני אדם

מה אולמרט עשה? כלום אפילו לא הגיב להם.

וגם החיסול הזה שטויות,שיחסלו את כולם.

יעדים אסטרטגיים? לזה אתה קורא יעדים אסטרטגיים? שיורים לעבר שטח פתוח זה עוזר? במה? בלהפחיד אותם? לא,הם לא מפחדים.

כי אנחנו טיפשים,גם אם נירה למטרות שהם ירו בהם את הקאסמים מה זה יעזור באמת? שאנחנו סתם יורים לשטח פתוח..

הנה בום ועוד בום,כמה בומים שומעים..(תושב שדרות)..

Last edited by SaDi; 24-04-06 at 17:18..
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 17:14   # 25
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
אני יכול להגיב גם על שדרות וקריית שמונה -
כשהיו קטיושות על ק. שמונה ח"א הגיב בהפגזת מטרות שראה בהם מטרות אסטרטגיות (אני רק רוצה להזכיר לך שלא פעם ולא פעמיים נותקה אספקת החשמל לחלקים נרחבים בדרום לבנון או בביירות עצמה עקב הפצצה על תחנות חשמל ושאר יעדים אסטרטגיים).

באשר לעניין עם שדרות - קצת קשה בכ"ז לאתר קבוצה של 2-3 איש שנוסעים ברכב, עוצרים בצד, תוך 5 דק' מרכיבים את המטען ומשגרים את הרקטה(ות) ונכנסים בחזרה לרכב כאילו שום דבר לא קרה. להגיד שלא נעשה כלום זה די שטויות כי בפועל נעשה (רמז רמז: החיסול שהיה היום), חיסולם של מבוקשים אחרים האחראים לייצור ולפיתוח (רמז: שבוע שעבר ברכב בעזה) ועוד.

אתה מכניס לי מילים לפה עם הגישה שלך. יש הבדל "קטן" בין יישוב שנמצא בתוך תחומי הקו הירוק (למשל שדרות) לבין איזו התנחלות או גבעה שסתם תפסנו והיא משקיפה על מטעי הזיתים, על הנוף המצחין בעזה או אולי על ציר פילדלפי שבו נהרגו 5 לוחמים שנה שעברה (שאגב אחד מהם היה חבר שלי) כשהיו באמצע סיור שגרתי לאורך הציר לשמור על איזה התנחלות.. איך קוראים לה? רפיח ים?
"קצת קשה בכ"ז לאתר קבוצה של 2-3 אנשים ..."

קצת קשה גם לאתר מישהו אחד, ולא קבוצה ... מחבל בודד שהולך לפוצץ אוטבוס .
אז מוותרים ? נתן להם לעשות פיגועים כי "קצת קשה" ???

פעם ישראל הגיבה על פיגועים, פעם בליל הסדר, היה פיגוע במלון פארק .. באו לעשות חג ...
אבל לפחות אז ידעו שישראל הולכת להגיב (וזה הגיע ד"א בחומת מגן .. הרימו את כל ג'נין ושכם)
ידעו שזה לא יגמר בשקט ... שבוע שעבר היה פיגוע בפסח .. (פסח אולי שונה מליל הסדר?)
ומה קרה אחרי ? כלום !!! אה בעצם טעות שלי .. הפציצו "יעדי שיגור קסאם" (וכמו שאמרת ... הם רק הולכים עם האוטו ועוצרים בצד, אין ממש דבר כזה "יעדי שיגור קסאם")
אני מאמין שהיום גם אחרי פיגועים שיהרגו עשרות אנשים וחיילים .. ישראל תמשיך לאיים ולאיים .

במקרה הטוב עמיר פרץ ילך לשרוף צמיגים ליד הבניין של החמאס ...

נ.ב .. חיסול היום ? משהו שפספסתי ?
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 17:17   # 26
yNaxon
אקס מנהל

yNaxon's Avatar

מיני פרופיל

yNaxon לא מחובר  

אני רציני (ולחוץ!)
הם לא יכולים להגיע לרמת אביב \ רמת אביב גימל נכון?
ישן 24-04-06, 17:19   # 27
SaDi
Permanently Banned

מיני פרופיל

SaDi לא מחובר  

Fector-כמו שאמרתי בתגובה שלי,זה לא יעזור להפגיז יעדי שיגור קאסם,כי זה שטח פתוח..הם יורים מפרדסים..אפשר לראות את זה מהגבעה מאחויר הבית שלי:| זה פשוט ממש קרוב.
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 17:19   # 28
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MiShEo
Fector-כמו שאמרתי בתגובה שלי,זה לא יעזור להפגיז יעדי שיגור קאסם,כי זה שטח פתוח..הם יורים מפרדסים..אפשר לראות את זה מהגבעה מאחויר הבית שלי:| זה פשוט ממש קרוב.
איפה אתה גר ?
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 17:19   # 29
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
"קצת קשה בכ"ז לאתר קבוצה של 2-3 אנשים ..."

קצת קשה גם לאתר מישהו אחד, ולא קבוצה ... מחבל בודד שהולך לפוצץ אוטבוס .
אז מוותרים ? נתן להם לעשות פיגועים כי "קצת קשה" ???

פעם ישראל הגיבה על פיגועים, פעם בליל הסדר, היה פיגוע במלון פארק .. באו לעשות חג ...
אבל לפחות אז ידעו שישראל הולכת להגיב (וזה הגיע ד"א בחומת מגן .. הרימו את כל ג'נין ושכם)
ידעו שזה לא יגמר בשקט ... שבוע שעבר היה פיגוע בפסח .. (פסח אולי שונה מליל הסדר?)
ומה קרה אחרי ? כלום !!! אה בעצם טעות שלי .. הפציצו "יעדי שיגור קסאם" (וכמו שאמרת ... הם רק הולכים עם האוטו ועוצרים בצד, אין ממש דבר כזה "יעדי שיגור קסאם")
אני מאמין שהיום גם אחרי פיגועים שיהרגו עשרות אנשים וחיילים .. ישראל תמשיך לאיים ולאיים .

במקרה הטוב עמיר פרץ ילך לשרוף צמיגים ליד הבניין של החמאס ...

נ.ב .. חיסול היום ? משהו שפספסתי ?
מה תרוצה .. תם עידן שרון..
  Reply With Quote
ישן 24-04-06, 17:30   # 30
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
אתה חי בסרט ... אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אתה גר במדינה עם ראש ממשלה שמאלני שהעבר הצבאי המדהים שלו זה כתב בעיתון צבאי, שר בטחון שבקושי היה בצבא, ופיגועים בלי סוף בלי תגובה .

שמתם לב שהיה פיגוע שבוע שעבר ?! 10 הרוגים בתוך תל-אביב .
מה ההבדל בין פיצוץ במסעדה לבין רקטה ? ראית איך בשקט בשקט כל הפיגוע הזה עבר בלי שום תגובה ? פעם המינימום היה לעשות מעצרים, לחסל מבוקש, מחבל שהיה קשור לפיגוע.. שלא נדבר על להכנס לעזה כמו שהיו עושים פעם . היום ... ??? כלום !!!! מפוצצים מגרשי כדורגל ריקים להרתעה .. מבזבזים כסף על כלום .

אה, ואם חלקכם לא יודעים .. זאת הפעם הראשונה שלא הורסים את הבית של המחבל מתאבד .
כל פיגוע ישר הרסו את הבית, פיגוע התאבדות ראשון שלא עושים את זה.

צר לי להגיד לך...אבא שלי היה בקבע עד לפני שנתיים וחצי...תאמין לי אין לך מושג מה עושה הצבא...כל פעם ששמעתי את הביפר של אבא שלי מצפצף ראינו בחדשות משהו שקרה (קטיושות או משהו) אבל מהצד השני כשהביפר מצפצף אז עוד מטוס עלה לאויר...אני אולי לא בשירות..אבל הלכתי לכל מני טקסים של הצבא..ותאמין לי ..זה שאנחנו לא רוצחים בדם קר לא אומר שאנחנו יושבים בחיבוק ידיים....בלבנון הופצצו כ"כ הרבה מקומות אסטרטגים...לא לשכוח הפצצה לייד דמשק (!!!) לפני שנתיים....לא מעט דברים חשובים עושים בארץ הזאת...אתה לא יכול לשכוח שאנחנו ה"חזקים" והם ה"חלשים" ואת זה ממש לא מודדים לפי נפגעים...
ואתה לא יכול להשוות פיגוע למטח רקטות על ת"א....בת"א יש בניינים רבי קומות וצפיפות אוכלוסין הכי גבוה בארץ...אז זה שונה לגמרי.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום