הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
24-04-06, 16:13 | # 21 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה חי בסרט ... אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אתה גר במדינה עם ראש ממשלה שמאלני שהעבר הצבאי המדהים שלו זה כתב בעיתון צבאי, שר בטחון שבקושי היה בצבא, ופיגועים בלי סוף בלי תגובה . שמתם לב שהיה פיגוע שבוע שעבר ?! 10 הרוגים בתוך תל-אביב . מה ההבדל בין פיצוץ במסעדה לבין רקטה ? ראית איך בשקט בשקט כל הפיגוע הזה עבר בלי שום תגובה ? פעם המינימום היה לעשות מעצרים, לחסל מבוקש, מחבל שהיה קשור לפיגוע.. שלא נדבר על להכנס לעזה כמו שהיו עושים פעם . היום ... ??? כלום !!!! מפוצצים מגרשי כדורגל ריקים להרתעה .. מבזבזים כסף על כלום . אה, ואם חלקכם לא יודעים .. זאת הפעם הראשונה שלא הורסים את הבית של המחבל מתאבד . כל פיגוע ישר הרסו את הבית, פיגוע התאבדות ראשון שלא עושים את זה. ציטוט:
נגיד וכן, ואני חושב שלא אבל לא על זה הויכוח . אתה סתם מתחמק, בחרת את ההתנחלויות תדבר על קריית שמונה ושדרות . גם מקום שלא צריך להיות בו ? נפנה את שדרות ? הם יכנסו לשדרות וישלחו למרכז אשקלון . תפנה את אשקלון ? יפגעו במרכז תל-אביב . אז יאללה, לפי הגישה שלך תוך 5 שנים כל המדינה שלהם . |
||
24-04-06, 16:24 | # 22 |
חבר בקהילה
|
פשוט מפגרים........ לא צריך להתייחס לכל
|
24-04-06, 16:27 | # 23 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
כשהיו קטיושות על ק. שמונה ח"א הגיב בהפגזת מטרות שראה בהם מטרות אסטרטגיות (אני רק רוצה להזכיר לך שלא פעם ולא פעמיים נותקה אספקת החשמל לחלקים נרחבים בדרום לבנון או בביירות עצמה עקב הפצצה על תחנות חשמל ושאר יעדים אסטרטגיים). באשר לעניין עם שדרות - קצת קשה בכ"ז לאתר קבוצה של 2-3 איש שנוסעים ברכב, עוצרים בצד, תוך 5 דק' מרכיבים את המטען ומשגרים את הרקטה(ות) ונכנסים בחזרה לרכב כאילו שום דבר לא קרה. להגיד שלא נעשה כלום זה די שטויות כי בפועל נעשה (רמז רמז: החיסול שהיה היום), חיסולם של מבוקשים אחרים האחראים לייצור ולפיתוח (רמז: שבוע שעבר ברכב בעזה) ועוד. אתה מכניס לי מילים לפה עם הגישה שלך. יש הבדל "קטן" בין יישוב שנמצא בתוך תחומי הקו הירוק (למשל שדרות) לבין איזו התנחלות או גבעה שסתם תפסנו והיא משקיפה על מטעי הזיתים, על הנוף המצחין בעזה או אולי על ציר פילדלפי שבו נהרגו 5 לוחמים שנה שעברה (שאגב אחד מהם היה חבר שלי) כשהיו באמצע סיור שגרתי לאורך הציר לשמור על איזה התנחלות.. איך קוראים לה? רפיח ים?
24-04-06, 17:13 | # 24 |
Permanently Banned
|
למה אתם מדברים על ההתנתקות זהו עשו טובה
חבל לנו חבל להם עכשיו אנחנו חוטפים(השדרותים,האשקלונים). Fecotr-צודק במאה אחוז, ותאמין לי גם אם יפגיזו את תל אביב,שדרות היא לא שונה,כי שדרות גם עיר במדינת ישראל. אז לא רק אם מפגיזים אותם אנחנו צריכים להגיב, אנחנו צריכים להפגיז כל הזמן, אבל מה ? זה אנחנו לא עושים..למה? כי אולמרט פחדן. אחרי הפיגוע בתל אביב שבו נהרגו 9 בני אדם מה אולמרט עשה? כלום אפילו לא הגיב להם. וגם החיסול הזה שטויות,שיחסלו את כולם. יעדים אסטרטגיים? לזה אתה קורא יעדים אסטרטגיים? שיורים לעבר שטח פתוח זה עוזר? במה? בלהפחיד אותם? לא,הם לא מפחדים. כי אנחנו טיפשים,גם אם נירה למטרות שהם ירו בהם את הקאסמים מה זה יעזור באמת? שאנחנו סתם יורים לשטח פתוח.. הנה בום ועוד בום,כמה בומים שומעים..(תושב שדרות).. Last edited by SaDi; 24-04-06 at 17:18.. |
24-04-06, 17:14 | # 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
קצת קשה גם לאתר מישהו אחד, ולא קבוצה ... מחבל בודד שהולך לפוצץ אוטבוס . אז מוותרים ? נתן להם לעשות פיגועים כי "קצת קשה" ??? פעם ישראל הגיבה על פיגועים, פעם בליל הסדר, היה פיגוע במלון פארק .. באו לעשות חג ... אבל לפחות אז ידעו שישראל הולכת להגיב (וזה הגיע ד"א בחומת מגן .. הרימו את כל ג'נין ושכם) ידעו שזה לא יגמר בשקט ... שבוע שעבר היה פיגוע בפסח .. (פסח אולי שונה מליל הסדר?) ומה קרה אחרי ? כלום !!! אה בעצם טעות שלי .. הפציצו "יעדי שיגור קסאם" (וכמו שאמרת ... הם רק הולכים עם האוטו ועוצרים בצד, אין ממש דבר כזה "יעדי שיגור קסאם") אני מאמין שהיום גם אחרי פיגועים שיהרגו עשרות אנשים וחיילים .. ישראל תמשיך לאיים ולאיים . במקרה הטוב עמיר פרץ ילך לשרוף צמיגים ליד הבניין של החמאס ... נ.ב .. חיסול היום ? משהו שפספסתי ? |
|
24-04-06, 17:17 | # 26 |
אקס מנהל
|
אני רציני (ולחוץ!)
הם לא יכולים להגיע לרמת אביב \ רמת אביב גימל נכון? |
24-04-06, 17:19 | # 27 |
Permanently Banned
|
Fector-כמו שאמרתי בתגובה שלי,זה לא יעזור להפגיז יעדי שיגור קאסם,כי זה שטח פתוח..הם יורים מפרדסים..אפשר לראות את זה מהגבעה מאחויר הבית שלי:| זה פשוט ממש קרוב.
|
24-04-06, 17:19 | # 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
24-04-06, 17:19 | # 29 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
24-04-06, 17:30 | # 30 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ואתה לא יכול להשוות פיגוע למטח רקטות על ת"א....בת"א יש בניינים רבי קומות וצפיפות אוכלוסין הכי גבוה בארץ...אז זה שונה לגמרי. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|