|
|
|
|
# 1 |
|
חבר מתקדם
|
בעתיד אני מאמין שהשירות יעבוד גם עם קידוד Windows-1255
|
|
|
|
# 2 |
|
חבר וותיק
|
קרא פעם למישהו שגוגל היה צריך לשלם לו ולא שילם לא?
|
|
|
|
# 3 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
קשה לי להאמין שקרה מקרה כזה... ואם קרה זה עקב אי ציות לחוקים או טעות... זה גוגל... אין יותר אמין מזה
|
|
|
|
# 4 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
נ.ב. לא מומלץ לעשות את זה עם אתרים בעברית . רק לחשוב על זה שגוגל עובדים על כולם ככה - אנשים משלמים ע"פ לחיצות וגוגל מרוויחה כי כל פעם תופסים שם אנשים על כך שהם לא מצייתים לחוקים . ואז מה קורה ? אתה לא מקבל את הכסף שלך וגוגל חוגגת לך על התחת . |
|
|
|
|
# 5 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבי.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
|
|
|
|
# 6 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
"למה מי אתה בכלל ?" בואנה הערך העצמי שלך כנראה נמוך אם אתה שואל את השאלה הזו . אני אדם כמו כל אחד אחר ואם אתה חושב שאתה מישהו מיוחד כנראה שאתה טועה ואתה באמת עם ערך עצמי נמוך . זה שהם אוסרים על אנשים הם צריכים לא לתת להם אישור מלכתחילה ולא לתת להם להגיע ל100$ ואז לסגור להם את החשבון . ככה הם עושים את הרווחי ענק שלהם וזה לא בסדר גם כן מבחינת הצד של אותם לקוחות של גוגל . |
|
|
|
|
# 7 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
איזה בלאגן עשיתם פה.. בוא נעשה קצת סדר:
- אדסנס לתכנים(Content) לא תומכים בעברית! לעומת זאת, אדסנס לחיפוש(Serarch) כן תומכים בעברית. - אומנם גוגל אומרים שהפרסומת יפעלו רק כאשר הקידוד הוא UTF-8, אבל לפעמים גם קידודים אחרים פועלים. - גוגל לא "חוגגים לך על התחת" כמו שנאמר פה, הם פשוט יודעים כשהם יכולים לעשות כל דבר שירצו, אתה הסכמת לזה בתנאי השימוש. - אדסנס שווה, שווה הרבה. אתה רק צריך לדעת לנצל אותו כמו שצריך. בהצלחה.
|
# 8 |
|
חבר על
|
- אדסנס לתכנים(Content) לא תומכים בעברית! לעומת זאת, אדסנס לחיפוש(Serarch) כן תומכים בעברית.
טל אתה יכול להסביר את זה בבקשה? אני לא מבין בכל התחום הזה. |
|
|
|
# 9 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
מה שאתה רואה באתר, הפרסומות טקסט, זה אדסנס לתכנים.
לפעמים אתה תוכל גם לראות שיש גם אפשרות חיפוש בגוגל ובאתר עצמו(דרך גוגל). כרגע גוגל מאפשרים לאתרים בעברית את אפשרות החיפוש בלבד.
|
# 10 | |
|
кто ты?
|
ציטוט:
וADSENSE לא? ![]() אני לא מבין את זה... |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|