|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סתם אבא שלו אנס סידרתי עזוב אותך אחי...
יש המון אנשים כמו זה בעולם... תאמין לי יום יבוא והוא יקבל את המגיע לו! תשכח ממנו עזוב אותו תאמין לי יהיא לך יותר טוב תשכח מהדומין מכל מה שקשור אליו וכמ ושאמרת תן לאבא שלך לטפל בהכל אם הוא עורך דין תאמין לי תוציא גג 100 ש"ח על הגשת כתב תביעה והכל הכל יגמר לטובתך בסוף. |
![]() |
# 22 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל תודה על שאתה עוזר לי במשא ומבין באיזה עול אני תלוי ואיזה דברים עברתי. תודה. אתה בן אדם טוב. |
|
![]() |
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני אדאג להכול, אני אומר לך סוף כול סוף יש אדם רציני שהולך לתבוע, בלי קשר שחבל למתן אני יקבל גם את הכסף על שכר טרחה. |
|
![]() |
# 24 |
חבר מתקדם
|
ד"א תשמרו את התמונה במחשב שלכם ותעשו זום ואז תראו את השיחה יותר ברור
|
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
מוזר..
לא רשום בכותרת הפורום, שזה לא פורום להתנגחויות ולא לריבים, אלא לביקורות? |
![]() |
# 26 |
חבר על
|
* חשוב לציין שאני לא לצד אף אחד.
יש לי שאלה בן כמה שאתה שאתה מאיים בבית משפט,מס' הכנסה,משטרה אתה יודע שאם אתה משקר הוא יכול באמת ללכת לבית משפט? ונגיד שאתה בן אדם מבוגר ויכול לעשות את זה כמה שילמתה לו? 200 שקל מקסימום נכון? אתה יודע כמה עולה לפתוח תיק זה 84 שקל (לא בטוח) אחרי זה צריך לשלם לעורך דין טוב המון כסף אתה יצא מפסיד מזה=\ עזבו את זה תסדרו את זה בפרטי המשך יום נעים, בוריס |
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
style-host, אתה לא קורא, מה הוא כותב?
הנה בשבילך כמה עובדות (שכעיקרון מובנות, לפי מה שהוא כתב): א. אבא שלו עורך דין ב. זה נשמע שבאמת יש לו אבא כזה ג. כשיש לך אבא עורך דין אתה לא צריך לשלם לעורך דין ד. אני נותן לו 15-16 על הגיל- לא יותר ה. אם באמת מה שנכתב כאן זה נכון, וישנם הוכחות, לא חושב שתהיה בעיה להוכיח זאת בבית משפט למותר לציין שאני לא לוקח חלק בשום צד בוויכוח. |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
Dr.SoftWare הנכבד ענה על כול תשובתיי.
|
![]() |
# 29 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
וואי מתן בשבועות האחרונים יש עלייך ביקורת מגעילה,מקווה שזה לא נכון.
|
![]() |
# 30 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
:qqb003: |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|