|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
AlonMi ,רעיון טוב אם הוא עובד.
מה גם שזה פותר את הבעיה שעריכת קובץ שלם שמוגדר כ-UTF-8 בעיברית הופכת לבעיה (לאחר שמירת קובץ כUTF-8 ועריכתו ובמידה הוא בעיברית... אז העיברית היא גירביש בקוד מקור, מה שמקשה על העריכה - לי לפחות זה ככה). AlonMi, אם יש לך פתרון להמרת מסד נתונים בעיברית ל-UTF-8 , אשמח לשמוע. (:
# 22 |
חבר על
|
Homie, בדיוק כמו שנאמר תגובה מעליי - זו הסיבה.
מעבר לעובדה שרוב המחשבים בישראל פועלים על תקן של windows-hebrew, כלומר 1255, ולפעמים יש כאלו שלא מתחלף להם אוטומטית הקידוד ל-UTF-8, לכן, אני ממש ממש לא מציע לבנות אתרים בעברית, בקידוד UTF-8. (זה נגע אלייך satan...) |
![]() |
![]() |
# 23 |
Permanently Banned
|
AlonMi,
שמע הדרך שאתה הבאת, אולי עובדת אך אני בטוח ששאר האתרים לא משתמשים בדרכים כאלו, למשל קראתי לפני כמה ימים בפורום ש-UpMe.Be התקבל לאדסנס והקידוד באתר שלו הוא UTF-8, ואין לו 2 קידודים בעמוד אחד, קידוד של UTF-8 פשוט. אשמח אם תסביר לי איך שאר האתרים עושים זאת, בלי להסתבך ובלתי להרבב 2 קבצים וכמובן בלי לערבב 2 קידודים. קידוד פשוט, העיקר שאתקבל לאדסנס, תודה. |
![]() |
![]() |
# 24 |
תודה על תרומתך.
|
אפשר להשתמש בutf-8 ואפשר בutf-16
הקידוד הזה יכול לקודד אתר מעברית (לא חייב מעברית) לשפות אחרות. כנראה רובוט אדסנס לא תוכנת במלואו כדי לתמוך בעברית אולי אחרי כמה חודשים זה יקרה. אתה צריך להשים בכל דף באתר שלך בין התגים <head> </head> את הקוד HTML קוד:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
HTML קוד:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-16" />
![]() |
# 25 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה שכן, יהיה נחמד אם משהו יגיד למה רק הוספת ה-Meta של UTF-8 לא מספיקה? Last edited by Homie; 18-05-06 at 21:28.. |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אתה צריך לשמור גם את העמוד בפורמט יוניקוד ולא ANSI (דרך עורך הקוד)
![]() |
# 28 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם כן, שאתה עושה שמירה יש לך 3 שורות. אחד שם הקובץ, אחד סוג הקובץ, ושורה שלישית קידוד של הקובץ. שם אתה תמצא UTF-8 תבחר בו. אגב, אתה צריך לעשות שמירה בשם ולא פשוט שמירה כדי לשנות את הקידוד, בהצלחה!
![]() |
# 30 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לחצתי קובץ -> שמירה בשם... וקפץ לי החלון הבא: לא 3 שדות כמו שאמרת אלא 2, שם וסוג הקובץ. לאחר מכן בחרתי ב-Unicode: ואז לחצתי שמור. לאחר מכן הוספתי תג meta של קידוד UTF-8 והעלאתי לשרת. השאלה היא, האם יש לי עכשיו אתר בקידוד UTF-8? ואם כן, כלומר שבאפשרותי להתקבל לגוגל אדסנס.. מחכה לתשובה.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|