|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
שם מקורי.... חשבתי על זה לפני שלוש חודשיים הפורום קיים 3 חודשים מערכת העלאות שבוע אתמול היא עלתה לרשת... פורום אקסטרה: http://itai.host-alpha.net/forum/ בקרוב דומיין Extraup בקרוב דומיין http://extraup..co.il/ שם יפה אבל אני חשבתי על הרעיון חחח ![]() בהצלחה ! |
|
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
אחי לא אמרו לך שלשקר זה עושה פצעים?
אתם בכלל רסיילר של Wisetp.co.il למה לשקר נשמה =] זה סתם הורס לך את התדמית. כבר הרסתה לעצמך את הפתיחה. עידן. |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
אה יפה,הייתי אצל wistep ריסיילר תראה איך התקדמת אחי כל הכבוד ידעתי שבסוף תקנה שרת
אצל מי השרת מאוחסן באיזה חברה? |
![]() |
# 24 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא חבל סתם אזהרה על הבוקר =]. |
|
![]() |
# 25 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חבל שלא ביקשת ממני תתיכנות יש לי בדיוק לעיצוב הזה
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר חדש
|
בהצלחה.
אביחי. |
![]() |
# 27 |
חבר פורום
|
עיצוב מפיירסטייל.....ממש עלובבב
הוא רסילר....עלק 4 גיגה ראם... די....תפסיקו לפתוח חברות על ימין ועל שמאל.... הפורום ממש ירד באיכותו! תעשו איזה כלל שחייבים דומין עולמי או ישראלי וחייבים עיצוב מקורי או משהו...כי כל ילד שני כאן קונה עיצוב ב15 שקל מפיירסטייל ועוד 15 דומין מאייפור ומתכנת ב30-50 שקל ופותח חברה ומחרבש מפרט שרת תפסיקו! נראה לכם שיש לו משהו כמו 1200 לחודש לשלם על דבר כזה? לי יש שרת כזה בוללל רק עם קו נורמלי 100 מביט ו2 גיגה ראם ועולה לי יותר מ750 עלק 1000 מגה ביט....גיגהה בשבילו? מקווה שתפסיד כמה שפחות עד שתבין שלא יהיו לך לקוחות בכלל |
![]() |
# 28 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא ריסיילר. יש לי שרת יעודי שאני משכיר אצלם. וזה שמעלי.[NOFH] דבר ראשון זה 1000 מגה ביט משותף. דבר שני אתה לא יודע מה המצב הכלכלי שלי אז אל תגיד לי מה אני יכל לקנות ומה לא. דבר שלישי אין לך חברה אז מה אתה בכלל מדבר ודוחף את האף שלך לכל מקום. Last edited by Patricio; 22-05-06 at 16:33.. |
|
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
כמו שרובכם כבר יודעים.. יש לי אכן מפרט כמו שהוא רשם ..
הוא עלה המון כסף אבל.. זה שווה את זה .. גנאדי בא במטרה להשקיע, הוא ביקש ממני להשכיר שרת כמו שלי .. אמרתי לו שזה כרוך בתשלום מאוד גבוה שלא נראה לי שיעמוד בו.. אך הוא אמר שהוא מסכים. ואכן הוא שילם וברגע זה הוא משכיר כמו שלי בהמון {אני מדגיש, המון המון כסף!!} הוא יושב על חיבור 1000 שיתופי.. לכן אלה שלא יודעים לא להאשים סתם. בנתיים הוא על ריסלייר אצלי, כי הוא רוצה לקבל תיעודי עם העיצוב החדש.. לכן בנתיים הוא שם מפיירסטייל:P גנאדי, בהצלחה ![]() Last edited by Amital; 22-05-06 at 16:36.. |
![]() |
# 30 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|