|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
|
דיברתי איתו באיי סי קיו ..
האדון זורק את הכול על גלעד "תתקשר לגלעד" "גלעד אומר שזה מתחבר מאצלו" "אוי אני לא על המחשב שלי אז אני לא יכול לבדוק אם מתחבר או לא" הבנאדם פשוט דורש מכות + תביעות ! אני כבר לא יודע מה לעשות , פשוט תעשו לי טובה , אולי אני נדפקתי , אבל את החברה הזאת צריך להחרים מפה על כל הרמאויות שלה אפילו גלעד לא עונה לי ! |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אדם לא יגיב פה.
הוא לא יהיה פה יותר סילקו אותו. לפי מה שמספרים סליחב על המילה אבל זאת חרא של חברה! מרמה אנשים,מסננת לקוחות..איכסה.. תתלוננו עליו..
משתמש חדש
|
אם זכור לי נכון, אדם אמר שהשרתים שלו ושהוא פשוט מאחסן אותם בארון של גלעד.
בכל מקרה, חכו לתגובה של הצד השני. |
![]() |
# 4 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
כבר סילקו את אדם?..פשש..יפה...הפעם זה היה רק חודש וחצי(או פחות :\)
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
להבא,
לקנות ישירות מגלעד. מקווה שזה יפתר מהר ![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מזל שלא קניתי ממנו כי תכננתי
|
![]() |
# 8 |
אקס מנהל
|
ליאור, מה אמרתי לך לגבי חברות צד ג'? אמרתי לך ללכת לגלעד באופן ישיר!
למה לא שאלת אותי?! ידעתי שתאכל אותה בסוף! |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אממ ייבגני התמיכה ללקוחת שלך לא פה
![]() לא משנה זה בחפיף בקשר לבעיה שלך ליאור , אתה צודק אותך לא צריך לעניין מאיפה הוא משכיר , שם , מקבל מתנה את השרתים, אתה צריך לקבל אותם, שמע להיות לקוח צד ג' זה ממש לא כדי, לקוחות באים מתעניינים אצלנו אומרים לי, זה הרייסלר שלך אתם על אותו שרת, כל בעיה אתה מטפל בה וכו' וכו' והוא מציע לי ביותר זול ממך , אז הוא חושב שהוא הרוויח את השרת שלי ביותר זול, אבל התשלום לי הוא לא רק על האיחסון, הוא גם על התמיכה שאני נותן, כי במקרה שלאותו אחד יש בעיה באתר , לא אני מתעסק בזה, אלי הוא לא פונה לתמיכה הוא פונה לרייסלר שלי, וכו'.. ד"א פעם הבאה תשתדל לכתוב בצורה יותר יפה, זה מוריד את הרמה שלך, אני יודע שאתה סובל , ככה זה (לפי מה שאני חושב- זול=חרא [רוב הפעמים] ) פעם הבאה שאתה יודע שזה צד ג' לך ישירות, תשלם עוד קצת אבל תמיד זה עדיף.. בתודה, מורן גולדמן Last edited by Gold-Man; 21-10-05 at 18:11.. |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
כנראה זאת הדרך היחידה להשיג אותו יומיים היה במחתרת בעוד כל השרת למטה. \: |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|