|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה,ותפסיקו לרדת על הבנאדם תגידו לו מה רע אבל לא צריך להגזים...
# 22 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה שאתה אומר שזה יקר.. אתה ממש טועה. למרות שלהם אין סיבה לקחת כאלה מחירים(הם לא כאלה וותיקים) ככה זה צריך להיות בכל חברה. מחירים יקרים, זה שאנשים הפכו את זה לשוק זה לא אומר כלום. עוד שנה אני מקווה שאהמחירים יעלו, אבל ככה זה מתחיל בחברה כמוהם, לאט לאט כל החברות יעלו את המחירים לפי הוותק (חצי שנה, שנה). בעקרון המחירים שיש להם זה מחירים מצויינים ודיי זולים לחברה עם וותק של שנה. כל חברה צריכה להעלות את המחירים לפי דעתי וככה זה אמור להיות, יקר, וחברה עם מחירים זולים משדרת חוסר איכות(לא כולם, אבל חברות וותיקות עם איכות צריכות להעלות את המחירים כמו , וויסטפ.). (לפי דעתי). |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
קודם כול בהצלחה דוד !! אהבתי את החברה ואת העיצוב ואת הכול באמת אחלה בן אדם דוד!
ועומר אם ארה רוצה למכור במחירי זנות שוברי שוק תהנה, אל תתן לאנשים ביקורת על המחירים הוא יודע לאיזה קהל הוא פונה. אתה פונה לקהל הילדים שרוצים לקנות איחסון ב-10 שקל כי זה מה שהם מקבלים כול שבוע. דוד בחר לפנות לקהל המקצועי והמבוגר יותר ומשום כך המחירים גבוהים יותר.
# 24 |
חבר וותיק
|
בהצלחה
![]()
# 25 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אם כן אני אמרתי בדיוק ההפך ממחירי זנות. אני אמרתי בדיוק ההפך ממה שאתה אומר שלא צריך למכור. שצריך לעשות מחירים יקרים - משדר מקצועיות ואיכות. לקוח שבאת רוצה לקנות איחסון יחפש את היקר - כי הוא יודע שזה יותר טוב. אני כמובן מדבר אל לקוח שהוא מעל גיל 18. ולא ילדים בין 10-11 שמחפשים לקנות איחסון ב 5 ש''ח חושבים זה עוזר. ----------------------------- *לפי דעתי חייב לעשות שינוי בכל החברות האיכסון ולהעלות את המחירים, חברה כמובן שבאמת יש לה על מה לתת מחירים = וותק, איכות שרת, תמיכה. *וגם לפי דעתי חסות - לא דבר טוב. אם כולם יתחילו לתת חסויות איפה יהיה הרווחים של החברות איכסון ? רוצה להעלות אתר, אתה חייב להוציא כסף אני מקווה שעוד שנה כל השינויים האלה יהיו. *עוד משהו - כמו אצל הרבה חברות זה לא הגיוני שרייסלר 3 ג'יגה עולה 60 ש''ח ואיחסון 500 מגה עולה 50 ש''ח. אצלי בחברה זה לא ככה כמו שאתם רואים - ולפי דעתי זה לא אמור להיות באף חברה ככה. ----------------------------- כמו שאתם רואים אני כל משפט רושם לפי דעתי, כי זאת דעתי ואני מאמין שזו הדעה של הרבה מבעלי חברות האיכסון בארץ והם גם רוצים שזה מה שיהיה. כי בעקרון חברות איחסון שנפתחות מסתכלות על מחירים של חברות אחרות אבל מחיר אמיתי זה משהו כמו של צבעים.קום. Last edited by MrKiLLeR; 09-06-06 at 17:14.. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
לא עובד
# 27 |
חבר על
|
בבקשה לא לריב, שניכם אחלה אנשים.
אני שמח שיש הרבה בפורום שחושבים כמוני. בכל אופן, החשיבה שלי הגיעה מאיזשהו מקום של ניסיון. כשהייתי בעלים של פורטל שהיה קיים בעבר ואוכסנתי על חברת ADCD, קיבלתי את השירות הכי טוב האפשרי שאפשר לקבל, שלא קיבלתי באף חברה אחרת. הרצון שלי לתת לאנשים שירות ואיכות ברמה כמו שאני קיבלתי, בא לידי ביטוי בשרת שקניתי ורוחב הפס שיש לי. גם ההגבלות שאני שם לעצמי בקשר לפתיחת ריסיילרים הינם חלק מהאידיאולוגיה. ריסיילר שקונה 5 ג'יגה ב50 שקל אין לו בעיה למכור גם הוא 100 מגה בשקל בכך להתחרות אפילו בחברה שהוא מאוחסן בה, ובו בזמן מאמץ לה את כל משאבי המערכת. כאשר פתיחת ריסיילר תהא עסק יקר, פחות שרתים יפלו כל שני וחמישי, מחירי האחסון יעלו, והלקוחות יבינו שעל איכות צריך לשלם קצת יותר ממה שהם חשבו עד כה. |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
המחירים יקרים מדי לדעתי,
נכון שהמחירים צריכים להיות נורמאליים ולא מחירי "זנות", אבל, יש לך וותק ? יש לך המלצות רבות ? במידה והיה לך אחד מן הדברים הללו , היית יכול לדרוש תשלום כה יקר. לדעתי המחיר יקר מאוד לחברה מתחילה, קח לצומת לבך. אמרי. |
![]() |
![]() |
# 29 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תלמד לקבל בקורות ולא לקשר את זה לדברים אחרים, אני הגבתי בנושא שאני מבין, מוזר שמהחלק הראשון התעלמת, לא הייתי ממליץ להמשיך ולהשתמש במושג "חברה". |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר על
|
יש הבדל בין להגיב על העיצוב לבין להשפיל את העיצוב כשיש לך בחתימה סמל שמבליט את העובדה שאתה מעצב.
פרט לכך, אם אתה חושב שאין לי תקציב אז זה עניין שלך. אני אחליף עיצוב כשאראה שיש צורך ממשי לכך פרט לעובדה שמבחינה שאר חברות האחסון ומעצבי האתרים האחסון לא משהו. כאשר אני אגיע למצב עובדתי שבו בגלל אחסון אני אפסיד 10 לקוחות תהא בטוח שאני יכול להשקיע על עיצוב גם אלפי שקלים. ישנו אתר קסמים שיעלה בספטמבר שהמערכות שלו עולה מחיר שאני אפילו לא יכול לכתוב כאן בפורום, ואני חלק מאותו אתר. האתר יעמוד לבדו על שרת יעודי פרטי משלו, ובתכנון אפילו כמה שרתים. שבת שלום ומבורך. Last edited by דוד לוי; 09-06-06 at 18:00.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|