|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
אני לא יודע אם הזכרתי את העבודה, אבל לא רכשתי את הערוץ ואין שום עניין להתעסק עם המשחק הפרימטיבי והעלוב הזה שלא לדבר על כל מה שהוא מציג איתו.
דבר שני, למען הסר הספק, אף אחד מכם לא קרא את חוזה ההתקשרות עם חברת הכבלים או הלוין, אבל לצערי בית המשפט יקבע לטובת חברתה הכבלים או הלוין, כי הם יכולים בכל נקודה להספיק לשדר ערוץ מסוים בהנחה שהוא עובר על החוק, במקרה הזה ערוץ ESPN עובר על החוק, כי מי שיכול לשדר את המונידאל בארץ הוא ערוץ מסוים לפיכך כל ערוץ בין לאומי או ישראלי המשדבר את המשחק או חלקים ממנו ללא אישור מבעלי הזכויות בארץ , כלומר אותו האדם המדובר, הוא עובר על החוק, כלומר מבחינה חוקית הן יס והן הוט מכוסת - מבחינה מוסרית לא (ומישהו בארץ כן?) אתם גוררים את הדיון הזה למקום מיותר, של מוסריות, לא באמת חשבתי ככה , אבל מתברר שהרבה נאיבים פה, לא חברת הכבלים או הלוין, אינן מוסריות שלא לדבר על מפעילי התקשורת האחרים בארץ - ועל כן אין מה לעשות. אני לא יודע למה אתם מנסים להוציא אותי האשם פה , או מישהו בעל דעה לא צלולה, אבל בסך הכול מה שאמרתי מבוסס על היגיון פשוט, כרגע הברירה היחידה היא או לשלם 200 יורו לכרטיס או לשלם 189 ש"ח לחברת הכבלים, זכרו שבכל רגע נתון אותו צ'רלטון יכול לעלות את מחירי הצפיה. כל אחד יחליט מה טוב בשבילו, סך הכול ערתי שלדעתי אין צורך לחפש פתרונות ימינים כדי לצפות ולא הייתי מעלה את הסוגיה הזו אילוא הפורום לא היה משמש כבמה נוחה לפרסום האתרים האלה. ואגב מוסריות, לפני שבועים ימים בזק , החברה הישראלית לתקשורת בע"מ, הייתה בעיצומים בטענה שלוקחים לה את המונפול בארץ והודיעה שתעלה את המחירי השיחות לרשת HOT משמעותית, אז לחפש מוסר במדינה הזו אין טעם. בהצלחה וצפיה נעימה ... Last edited by alex; 10-06-06 at 17:31.. |
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה מטרת הדיון? |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
שמישהו ינעל את הדיון הזה, באמת שהוא חסר מטרה. כל הכבוד אלכס, באמת...הראת לנו שאתה יודע להעלות נושא כלשהו לדיון, שבכלל אתה לא מתעניין בו, רק כדי להראות כמה אתה חכם. באמת...סחה על הידע...
![]() |
# 24 |
WBD.co.il
|
אני נגד דרכים לא חוקיות לצפות בגביע העולם, אבל אני גם נגד זה שהופכים את הכדורגל לדבר מסחרי...
חוץ מזה, בישראל לא חושבים על האנשים שאין להם כסף הא? יש כאלה שאין להם 50 שקל אפילו ורק בגלל זה לא יראו את הדבר המהנה ביותר שיש?(לדעתי). ואלכס, כדורגל זה משחק פרמיטיבי ועלוב? לא מסכים איתך ![]() כדורגל זה הדבר בשבילי, אני לא יכול בלי כדורגל ![]() Last edited by Pavel; 10-06-06 at 18:07.. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
ת'אמת זה לא צודק, נבחרת ישראל בכלל לא משחקת במונדיאל, וחברות הכבלים גוות מאות שקלים. מילא, הייתי מבין אם נבחרת ישראל הייתה משחקת לפחוץ..
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחד הנושאים הכי מפגרים שראיתי ...
" מבדיקה קטנה שערכתי מתברר שעלות כרטיס למונידאל יכולה להגיע עד ל40 אלף יורו" אה ?????????????????????????????????????????????????? ?? אצל מי עשית את הבדיקה ? כרטיס סביר למונדיאל עולה 150 יורו . כרטיס VIP לגמר כולל ארוחה חניה מקום מיוחד על המגרש והכל עולה 5000 יורו . (לגמר) ואיך אתה יכול להשוות בין לראות בטלוויזיה לבין להיות שם ? מסע עולמי עם אייל פלד משודר חינם בערוץ 2 ... לעשות מה שהוא עושה יעלה לך כמה אלפים (נכון שזה נשמע מפגר אבל זה ממש כמו מה שתיארת) ד"א - לצ'רלטון אסור לשים פרסומות ... רק אני שמתי לב ללוגו של לאומי מתחת לתוצאה ?!?!? ימח שמם לא מספיק 300 שקל עוד דוחפים לי לוגאים .. אין אין רודפי בצע צריך להכניס אותם לכלא |
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
Fector בזכות לאומי רכשתי ב100 שקל!!!
וגם אתה יכול אם יש לאחד ההורים שלך לאומי לאלכס... איך אתה יכול לחשוב שזה דבר טיפשי?! אתה יודע כמה זה אנשים מאחד עכשיו?! מיליונים עכשיו צופים במןנדיאל ממש מיליוני אנשים מול הטלוויזיה באינטרנט בפלאפון בבארים בכל מקום!
![]() |
![]() |
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר חדש