|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
עסק רשום
|
יאיר כל חווה בארץ תחסום אותך ברגע שיש התקפות DDOS
במיוחד אם זה בצורה חריפה הסיבה זה שזה פוגע להם בקווים שלהם בחו"ל לפי דעתי הדרך הכי טובה כדי להימנע מזה זה פשוט מאוד להתחבר לריברד אתה משלם עוד כמה עשרות דולרים ויורד לך הכאב ראש של ה DDOS וזה שאמרתי כל חווה בארץ אני מדבר על בזק בנלאומי - לפי שיחה עם ניר ברק 013 - שיחה עם מנהל החווה בנצי קווי זהב 012 - שיחה עם ניר גרינברג בזמנו (עכשיו הוא כבר עזב ) נטויזין --- שיחה עם מנהל החווה כמובן שאם תדאג להשים ריברד (גארד ) אז לא יחסמו אותך ובכל החוות זה בתוספת תשלום בן 40$-90$ בערך חודשי |
![]() |
![]() |
# 22 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
לא תקפו אותי. הם חסמו אותי לחינם, לוגים הם לא מוכנים לשלוח לי. בכל מקרה כמו שראית אחרי 5 שיחות, איומים, בקשות לדבר עם המומונים והצלחנו לתפוס גם את רן הם פתחו את השרת ואני ואסף נפגשים עם רן ביום ראשון.
![]() |
# 23 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
זה כבר סיפור אחר מצד שני למה שיחסמו סתם ? שמח שהסתדרת :> |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
יכול להיות שהיית תקלה בפיירוואל שלהם.. 20:52:44 up 112 days, 4:41, 1 users, load average: 0.56, 0.48, 0.29 מהבוקר הוא לא עבר את ה-1, אין מצב שהתקיפו אותי ב-UDP פלואד והשרת עדיין היה נגיש, או שהלואד שלו לא קפץ.. 3 דקות אחרי שנחסמתי צלצלתי לשאול למה הוא לא מגיב. הייתי באמצע עבודה על השרת כשהם ניתקו לי אותו ולא יכול להיות מצב ששרת עובד בצורה שותפת בלי עומס ומתקיפים אותו עד כדי כך שהוא פוגע בקווים של 012.
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תקשיב, בפעם הבא שזה יקרה לך, לך ישר אליהם, תעשה בלאגן, תצעק עליהם, לא בצורה חוליגאנית. אבל ממש אחי תכנס בהם, פעם אחת ולתמיד. פשוט חוצפנים!
![]() |
# 26 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
בעל הארון דיבר איתם וסידר את הכל..
תודות לפבל שסוף סוף קישר אותנו לBackbone להבא הם התחייבו להודיע לנו לפני כל פעולה שהם יבצעו על הקו \ אייפי וכו'
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|