|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
תודה על תרומתך.
|
העם העסקה הזאת התבצעה דרך החברה או דרך הבנאדם אישית?
|
![]() |
# 22 |
חבר פורום
|
mr. serv , כנראה לא הבנת.. אבל.. אני עבדתי עם העסק סרב4יו בפיתוח האתרים והובטח לי
מפה ועד הודעה חדשה.. אין לך מושג כמה דיבורים באוויר... אני לא דיברתי על נוף, ציינתי אפילו שנוף הוא 10 ואין לי טענות אליו , אבל.. עומר הוא פה הגנב.. ולא הבנתי למה שמת את המשפט הזה במרכאות.. הרי עומר.. באמת גנב.. זה ללא אישורי , זה נקרא גניבה .. מסכים איתי? |
![]() |
# 23 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הנה במקרה הזה מאשימים את כל העסק למרות שזה לא נכון.. ואני לא מבין למה נתת לו את ה PSD? זה גם טעות שלך קצת.. לא רק של זה ש"עבד" עליך |
|
![]() |
# 24 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
חבל..
# 25 |
חבר פורום
|
הבאתי לו את ה PSD בגלל הבטחה שלו שהצוות מעצבים ישפר לי אותו בלבד !
כפי שאמרתי ל DMX בהתחלה.. אני לא אמור לדעת שימכרו לי את זה.. זה לא פאשלה שלי ! זה הוא לא עמד במילה שלו שאמר "שהם ישפרו אותו בלבד!" ישפרו בלבד זה אומר שהם שיפרו ומכרו ? לא.. המכרו פה לא כולל.. ועוד בלי אישורי זה גניבה לאור היום ! יש קשר.. כי עבדתי בשביל החברה סרב4יו.. יש כאן קשר ועוד איך.. מאשימים את העסק כי .. לך תדע הם לא היו אמינים איתי .. לך תוכיח שהם אמינים עם כולם.. אבל המקרה .. פשוט מזעזע.. ! |
![]() |
# 26 |
Permanently Banned
|
גם אני כמעט נפלתי לאיזה פח שלהם...בקיצור ממש ממש ממש מומלץ לא להתקרב אליהם!
|
![]() |
# 27 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
חבל מאוד לשמוע, דרך אגב-נוף בחור מומלץ לא יודע לגבי תפעול העסק אבל לגביו אישית מכמה שיחות וכד' בחור נפלא.
Permanently Banned
|
תשמע גבר.
אם אפשר תראה לי את העיצוב. כי אני קונה מהחברה עיצוב[לא בטוח] תודה. |
![]() |
# 29 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב עכשיו התגובה שלי
![]() יובל באמת אמור לעבוד אצלנו בחברה. והעיצוב שהוא הביא לי לא נמכר בכלל, הבאנו ללקוח עיצוב אחר. ואמרתי ליובל שאני יביא לו לקוחות ואיחסון ומה שהוא צריך. איחסון הוא לא צריך והוא ביקש ואחרי זה הוא עבר לאיחסון אחר אז סגרתי. לקוחות שבאו אליי וביקשו עיצוב, הראתי להם את העיצובים של יובל אבל משום מה הם לא אהבו אותם אז אין לי מה לעשות, לא הבטחתי ליובל שאני יביא לקוחות משמיים שאוהבים את העיצובים שלו. בעניין הדומיין, רציתי להביא את זה ליובל בגלל הפיאסדי שהוא הביא לי אבל הוא קנה דומיין אחר btiger-p והוא אמר לי להביא את זה לחבר טוב שלו thored מעצב וככה הוא גם יעבוד איתנו. והנה מי שראה Thored קיבל את הדומיין, וחוץ מזה לא היה שום דבר. וזה בכלל לא קשור לשרתים שלנו ולאיחסונים, ולא קשור אל נוף, אם אתם רוצים לדבר על משהו דברו עליי פרטי, למרות שאני חושב שאני לא אשם. חוץ מלמעצב שלי שעשה באנר ונעזר בעיצוב שלו לכפתורים אף אחד לא קיבל אותו, ום הוא יתגלגל איכשהו אני לא אשם. בתמורה למה שעשינו לפורום מסויים קיבלנו 2 דומיניים - Ts-art.net + Thored.com - ועשינו להם באר כפתורים ופסים. מהפיאסדי של יובל לא לקחנו כלום חוץ מדוגמא איך לעשות את הפסים זהו. ו.. הוא עשה כמה כפתורים בהתנדבות והוא ידע שאני הולך להביא את זה והוא ידע שמי שמקבל את הדומיין זה חבר שלו thored, ותאמת לא דיברתי איתו כבר יותר מחודש כי לא היו לקוחות בישבילו כי לא אוהבים את הסגנון שלו, אין לי משוג מאיפה נפלה פתאום הביקורת אבל זה לא מה שמשנה. הסברתי את עצמי. ד''א - למי שיש עוד שאלות איך מה מי, יכול לשאול פה. ו HebreWeb אתה יכול להסביר לי בבקשה בפרטי מי אתה? כי לא נפגשתי בך בעבר בחיים ואני לא יתפלא אם אתה סתם חבר של יובל שאני לא מכיר :\ תודה ויום טוב, עומר. Last edited by MrKiLLeR; 16-06-06 at 23:23.. |
![]() |
# 30 |
חבר פורום
|
Host-Gaming.co.il , תקנה תקנה מהם.. אני לא רוצה לפגוע בכלכלה שלהם..
פשוט רוצה שתתעקשו על זה שאם אתם עושים את זה תדרשו יושר ! עריכה * נכון עומר.. מאיפה הגיע הכסף של הדומיינים ? בשום פנים ואופן לא אמרתי לך להביא דומיינים , לא יידעת אותי רק אמרת שהוא יקבל.. אתה אמרת לי יום למחרת שהעיצוב נמכר ! ובתמורה לעיצוב קיבלת דומיינים למעצבים.. אבל אתה הבטחת לי פה כסף על העבודות.. לא רק לקוחות.. בקיצור.. אתה הבטחת .. תן מילה ותעמוד בה כמו גבר באמת ! Last edited by BTiger; 16-06-06 at 23:22.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|