|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 22 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
וגם אני מציאה לאנשים כאלו לא להתחבר לאינטרנט ביכלל, או רק בליבוי מבוגר, כי הם אלולים לראות הרבה טקסטים כאלו ברשת, והם יתפתו, הרי הם לא שולטים במה שהם קוראים(באינטרנט!). |
|
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
עומרי ומה תגיד על חברי כנסת שלנו שקוראים להשמדת כל הערבים? הרי להם יש יותר השפעה מאלמוג לא כך?
|
![]() |
# 24 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לדעתי אפילו רמיזה צריכה לכלול עונש כבד. |
|
![]() |
# 25 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
עומרי אנשים ככל שיהיו בעל תקפיד שיש לו השפעה על קהל מסויים הם קודם כל בני אדם וגם להם יש רגשות ורצונות והם לא יכולים לפעול לפי נורמות מסויימות שמצפים מהם.
אז זה בולשיט אחד גדול שבן אדם לא יכול להגיד את דעתו ולא משנה מי הוא הוא יודע את ההבדל בין מציאות לדמיון. |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא אמרתי שצריך לקבוע לאנשים מה לחשוב, פשוט לא לנאום בציבור. |
|
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
עומרי זה רק דעתו וזאת זכותו הוא לא קילל הוא לא פשע הוא אמר את הרגשתו ודעתו !
אז כך גם אני שונא אותם אבל יש לי חברים שהם מהמגזר ה"ערבי וכל זה" (מכיר אותם באינטרנט מדברים בטים ספיק) ואני יכול להגיד לך שהמדינה הייתה מעי]פה אותם אבל אף מדינה לא מוכנה לקבל אותם בגלל כל מה שהם עושים כול המדינות שונאות אותם ובגלל זה שהורגים ערבי הם צועקים עלינו וכל זה למה ? כדי להראות שהם לא שונאים אותם וככה הם נשארים פה ! מצרים לא רוצה אותם לא ירדן ולא שום כלום ! אבל זה יגיע להם בסוף לפרצוף ! אחרי זה שהורסים להם תבתים הם בוכים אה ? מישהו בכלל ראה תסרט שעשו עליהם איך הם עושים הצגות בטלויזיה שישראלים פוגעים בהם ? מראים ערבי זורק אבנים ופתאום שומעים בום יענו חייל יירה באויר ל"אות אזהרה" פתאום רואים 2 -4 ערבים נופלים חחחחחחחח קיצור שונא אותם (את המזיקים) מיצידי לחיות איתם אבל אי אפשר ! אי אפשר ! אני נוסע כל החיים שלי באוטובוס ושאני רואה מישהו שנראה .. אני חושב עם לקפוץ מהאוטובוס או לא ותאמינו לי מלא אנשים חושבים כמוני ככה ! פשוט אי אפשר איתם ומיצידי ? מי שאפילו זורק על חייל אבן ? שיורידו בו שוט ! ראיתם פעם מה האמריקנים עושים למישהו כזה ? לוקחים אותו מהידים לא משנה בן בת ילד תינוק ומורידים לו מכותתתתתתתתת רצח ! תאימינו לי אם הוא חוזר לזרוק אבן זה רק דרך משחק המחשב שהערבים בנו LOL ראיתם תמשחק שבנו איך לרצוח חיילים ? לאן הגענוו לפרתי אה ? :X |
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 30 |
Permanently Banned
|
ראבק עומרי מספיק להיות תמימים
ואנחנו לא אזרחים תמימים שהפלסטינים ימח שימם רוצים לרצוח את כל העם כי זה היעוד שלהם אתה לא מבין את זה? זה רשום להם בקוראן הם רוצים את כל ארץ ישראל מספיק להיות תמימים להפגיז את עזה !!!!!!!!!!!! לרצוח את כולם !!! והוסטס לא קשור לדעות של בן אדם |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|