|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
קיצור דוד שלך פראייר.
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קודם כל,באתר שלהם אפשר עד 1210 ש"ח שאתה מחבר את כולם.זה א'. ב',שאתה עושה טופס ע"י זה ששולח לך אתה יכול לשים גם 5000 שקל. ותאמין לי שיש מלא ששולחים ביותר מ1500 בין אם זה בטופס אחד ובין אם זה מספר טפסים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב' ...אני לא מאמין שיש לך טוטו קארד (לא שזו מציאה,לי יש) אבל הטופס בכלל לא נשלח. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
Permanently Banned
|
חח כשאמרתי שאין לו איזה וילדים.
התכוונתי שהוא לא צריך לפרנס משפחה פראייר פראייר אבל הוא עשה כמה אלפים :P |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר על
|
36 - 2
33 - 2 45 - 1 אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# 27 | |
חבר וותיק
|
חח תהרגו אותי
אני לא מבין בזה הרבה ראיתי באתר שאפשר לסמן עד 500 שקל LOL אני לא משחק בכלל בשטויות האלו אני לא בן אדם מסכן שחושב שמכמה גרושים הוא יהפוךך להיות מיליונר זה כמו אנשים פה בהוסטינג קונים ריסלר במבצע 50 שקל עיצוב ב15 שקל באס אמ אס ודומיין ב30 שקל והם פותחים להם חברה וחושבים שיתנו מחירי זנות כולם יקנו מהם והם יהפכו להיות עשירים
![]() |
![]() |
# 28 |
Permanently Banned
|
פשש,סחתין,אבא שלי פעם זכה ב3,000
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד.
לוח משחקים של פתיחת משחקי המונדיאל: 9 ביוני 19:00- גרמניה קוסטה ריקה 22:00- פולין אקוואדור 10 ביוני 16:00- אנגליה פרגוואי 19:00- טרינידד וטובגו שבדיה 22:00- ארגנטינה חוף השנהב 11 ביוני 16:00- סרביה ומונטנגרו הולנד 19:00- מקסיקו איראן 22:00- אנגולה פורטוגל 12 ביוני 16:00- אוסטרליה יפן 19:00- ארצות הברית צ'כיה 22:00- איטליה גאנה 13 ביוני 16:00- דרום קוריאה טוגו 19:00- צרפת שוויץ 22:00- ברזיל קרואטיה 14 ביוני 16:00- ספרד אוקראינה 19:00- טוניסיה ערב הסעודית 22:00- גרמניה פולין
# 30 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
א. אפשר בווינר עד 1210 ש"ח כמו שאמרו פה... ב. אז הוא זכה... בפעמים הבאות הוא ימשיך לשים על סכומים כאלה ויפול.. שלא נדבר על מה שהיה לפני.. רק אנשים מכורים שמים סכומים שכאלה.. ועוד על 4 משחקים?!? OrSolomon - למה לעזאזל שמת על חילוף ראשון? תהמרו חכם . חוץ מזה , הימורים בווינר לא שווים כלום... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|