|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
![]() התקבלה סקיצה ראשונה אשר הטעות שלה הייתה
שהיא עשתה תפריט לרוחב ולא לאורך... אבל סקיצה דיי חמודה אני מעוניין לראות תחרות חבר'ה 600 שקל לא בא ברגל.. קצת רעל .. ![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
אני בחוץ. אם תהיה רציני, גם ב350-400 אשמח להגיש לך סקיצה, בתנאי שהעניין כולל מקדמה, ושיש לי קשר ישיר עם הלקוח, ממש לא להיט לעבוד דרך מישהו אחר.
בהצלחה בכל מקרה, לא מאמין שמישהו שמעריך את עצמו יותר מדי, יתפתה |
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 24 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה לי שאני מוכשר...
![]() אממ אני אתן נסיון! ![]() ד"א indesign.co.il, יחסית לעסק שעוסק בעיצוב האתר שלכם מכוער. ![]() עריכה: ציטוט:
Last edited by עמרי שוסטר; 01-07-06 at 04:28.. |
|
![]() |
# 27 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לא מבין למה חברה מקבלת לקוחות ומחפשת אנשים שיעשו בשבילה את העבודה. זה כמו למכור תלושי הנחה לסופר ![]() אם אתה בלחץ של עבודות-תשכור מעצב. אני בתור לקוח לא הייתי רוצה חברה שתפתח מכרז על עיצוב אתר העסק שלי, שאלת אותו? הוא יודע על כך? אני חושב שאני יודע את התשובה. |
|
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
הועלתה פה נקודה שלא חשבתי עליה..
אני, בתור לקוח, פונה לחברת עיצוב אתרים, בגלל שאני אוהב את העיצובים שלהם, ורוצה שיעשו גם לי אחד... ואתה, בתור מנהל החברה, בגלל ש"אין לך זמן, ללקוח שמשלם 600 ש"ח" נותן לאנשים שאתה בכלל לא מכיר, לנסות את מזלם... אתה בעצם עושה רולטה על הלקוח שלך... הבנאדם משלם לך, על האיכות שאתה מפיק מעצמך (לא מבין על מה הוא מדבר, אתר הבית על הפנים) אבל נגיד, ואתה, נותן לאנשים אחרים לעשות את העבודה.. לא חשבתי על זה עד שמישהו פה האיר את עיני... |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא מבקש עכשיו מ"טובי המעצבים" בפורום לעשות לו את העבודה במלוא התקציב של הלקוח. נגיד אתה עיצבת לו- יש קרדיט של החברה, העיצוב מופיע בתיק עבודות. עוד לקוח בא-רואה את העיצוב שלך בתיק עבודות שלו ומתרשם ורוצה לקנות עיצוב. אז אני מניח שפתאום למר indesign יהיה זמן לעשות לו את העבודה, רק ברמה האישית שלו. רעיון שיווקי מעולה-אבל לא מומלץ לעשות דברים כאלה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|