|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | ||
חבר וותיק
|
הרגע הראתי לך שהכרטיס אשראי לא חוייב...
מה עוד אתה רוצה. ועוד הוכחה קטנה באותו שבוע הייתי בטיול שנתי ורק אחרי שבוע שחזרתי הביתה זה פתאום לא התחבר לי לפאנל נ.ב כשהלכתי ודיברתי עם חבר שלי הוא אמר לי באמצע הטיול שהדומיין שלי עדיין עובד והDNS התעדכן [דיברתי עם חבר שלי כדי לשאול עם הDNS התעדכן ]והוא אמר לי שכן ואחרי יומיים שהגעתי הביתה רשמתי את הכתובת והיא לא עבדה וראיתי שאני גם לא יכול להתחבר לפאנל ניהול. אז אל תגיד שביטלתי את הדומיין המשך של התשובה מהחברה... ההודעה ששלחתי להם... ציטוט:
ציטוט:
דיברתי עם ניר הוא מוכן להפקיד לי כסף בחשבון בנק במקום לרכוש לי הדומיין אבל נוצרה בעיה חדשה הוא לא מוכן ללכת לבנק מזרחי בשביל להפקיד לי כי אין לי חשבון בפועלים כמו שלו יש. |
||
![]() |
# 22 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 23 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לא יודע קשה לי להאמין על ניר אחי.. מקווה שתסגרו בינכם ואני ממליץ לך לסגור תאשכול למה רק תהרסו פה אחד לשני תפרנסה שלכם...
ייום טוב , צחי אוחיון
Permanently Banned
|
ציטוט:
אפשר לשלוח בדואר רשום,מזומן בזמן נגמר הסיפור לא צריך לעשות סיפור על דומיין. \: |
|
![]() |
# 25 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
זה לא כסף בכלל \: שיתן לו וישב בראש שקט. |
|
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
פרסומת סמויה חחח 25 שקל מאיתנו
![]() סתם.. מקווה שהסתדר.. |
![]() |
# 27 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ואל תזלזל ב15 שקל. ![]() |
|
![]() |
# 28 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז מה הבעיה עכשיו? למה הוא פותח אשכול ? אם הוא קיבל את הכסף שלו נגמר הסיפור \: |
|
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
בוקר טוב עולם!
אפשר גם להגיד שדומיין עולה שקל... זה לא העניין לחפש ת'דומיין הכי זול! אלא מהחברה שאנחנו היינו אמורים לרכוש שזאת חברת yahoo הולכים לפי המחירים שלהם אם יש להם מבצע של דומיין בדולר אז אני אקבל 5 שקל ככה אני עובד לא לפי מבצעים של דומיינים בכל החברות זה לא מעניין אותי.. נ.ב הכרטיס אשראי לא היה צריך להיות שלי אלא של מי שהזמין את הדומיין וניר אני ביקשתי מאבי שישלח לי את המייל שהם שלחו לו שאני ביטלתי את הדומיין והוא לא שלח לי עד היום... ודיברתי איתם והם אמרו לי שזה לא בגלל שהדומיין התבטל מהפאנל ניהול אלא בגלל שהם לא קיבלו צילום של ת.ז ולכן הם ביטלו וכרטיס האשראי לא חוייב נקודה! נ.ב לא קיבלתי שקל תפסיקו לענות לעצמכם לשאלות שאחרים שאלו נשבע לכם השעה משפיעה עליכם בצורה מחפירההה |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
הוא לא קיבל את הכסף
הוא קיבל דומיין יעני זה הכסף. קיצור תנעלו את האשכול עם הוא כ''כ זקוק לכסף ניר יתן לו שוב. עידן, . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|