|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עדיף שכולם יעשו כמו שהאמריקאנים עשו...קחו איזה כמה גדודי מילואימניקים...כמה מפקדים....וזהו יאלה לכל אחד נותנים מחק וזהו גמרנו...אין ערבים, אין טרור, הנבואה שעוד לא התגשמה תתגשם (שלום עולמי וכל השטויות האלא...לא זוכר מי ניבאה אותה...) |
|
![]() |
![]() |
# 22 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנתיים אנחנו לא הכרזנו מלחמה ברגע שנכריז זה יגמר יותר מהר ממה שאתם חושבים. ציטוט:
רוסיה פשוט מתנהגת בצורה הכי מגעילה שיש , לפני שאתה מדבר תברר שיש אמת מאחורי הדברים האלה. רוסיה מבקשת מישראל לסגת מהמתקפות על לבנון אבל כנראה שכחה שהיא תוקפת אנשים באמת חפים מפשע באזור צ'צ'ניה וחבל סרביה לשעבר. Last edited by alex; 15-07-06 at 19:05.. |
||
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
סליחה טעות
|
![]() |
![]() |
# 24 |
תודה על תרומתך.
|
רק שיגמר.
# 25 | |
חבר וותיק
|
http://www.scoop.co.il/scoop/article.html?id=2873
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
נראה לי שיותר מטומטם, שחושב כמו נסראללה: "ישראל רק מאיימת". אז אנחנו רק מאיימים - ויש לנו מנהיגים גם חלשים, אך בגלל שהם חלשים - הם מקשיבים לעם. ורגע, העם דורש לשים לזה סוף. ברור שעדיין לא נכנסנו למצב מלחמה, אבל רואים שזה ממש השבוע יקרה - מלחמה. |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הוא נסע במכוניתו כשהאפ'צי טס 10 מטר ממנו ושלח לו 2 טילים לפרצוף.. אבל מה זה עזר? זה לא עזר, אחרי שבוע פיצצו את הסוכנות היהודית בארגנטיה והיה משהו כמו 100 הרוגים. אני לא סגור על הסיפור, חבר שלי סיפר לי ואני לא ידוע אם זה אמין.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כמו שאומרי, נהרוג אותו, יבוא חזק יותר... בידיוק כמו עם ארפעת(אם ככה כותבים), הוא מת, בא אחד חזק יותר וגרוע יותר! |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ניראה לך שיתקיפו את ירושלים? 250 אלף ערבים (בערך) בחלק של ירושלים + העיר העתיקה. הם לא יפציצו את ירושלים, העיר העתיקה חשובה ל3 הדתות. |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |