|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
אם הייתי רואה הייתי שוקל שליחה
מאיפה לי לדעת שמאור ועמיטל הם אותו חברה??? אצל מאור רשום Wisetp ואצל עמיטל רשום serv-in וחוץ מזה שמאור בכלל לא הראה לי שום תקנון עמיטל היה צריך להראות תקנון אחרת מה שסיכמנו באי סי זה התקנון שלנו |
![]() |
# 22 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אני חושב שזו דיי בעיה של עמיטל...
בגלל שהם סיכמו את המחיר, והוא כבר שלח לו את הכסף... מאז שהוא שלח את הכסף, עמיטל צריך לספק לו את השירות שמגיע לו... זו במידה שעמיטל לא הראה לנריה שום אתר או תקנון...
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם בחנות מוצרי חשמל קיבלתי מחיר מצבע, ואחרי יום שהזמנתי מהחנות המחיר עלה, אז גם המחיר שלי יעלה? לא.. אני כלקוח במבצע.
![]() |
# 24 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
למה? כי ידעתי שמצב כזה ייקרה. תריצו חיפוש על הניק שלי בפורום הזה ותמצאו שם את הסעיפים שרשמתי באחת התגובות פה. אני ציינתי שבמידה ושולחים בדואר זו בעיה שלכם במידה והמחיר משתנה. בשביל זה אני עובד רק עם הבנקים- היום אתה מעביר באותו רגע אני מקבל את הכסף. במידה ובאמת היית מעביר לי בבנק ובאותו יום היה מגיע לי הכסף ולא הייתי יודע שIPOWER העלו מחירים אז באמת זו הייתה אשמתי והייתי מזמין לך. אבל ברגע שזו לא אשמתי מצטער מאוד אני לא אשא בתוצאות ולא אפסיד כסף. |
|
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
מאיפה לי לדעת שמאור ועמיטל הם אותו חברה???
אצל מאור רשום Wisetp ואצל עמיטל רשום serv-in ומאור לא הראה לי שום תקנון! לכן אפילו אם היית מראה זה לא פוטל את עמיטל כי לפי הכינוי אתם לא אותו חברה |
![]() |
# 26 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
![]() ציטוט:
# 27 |
הוסטסניון
|
לא אזמין מGlobat מסיבה אחת- חרא ספקית(סליחה על הביטוי), גנבו לי את הכסף ולא ייקח הרבה זמן עד שאיגוד האינטרנט העולמי יקבל את התלונה שלי לגביהם, ככה שהשאלה היא עד מתי ישאר להם רישיון למכור דומיינים.
בכל מקרה נריה אתה מוזמן לקחת את כספך בחזרה זה שעמיטל רשום כX ואני רשום כY לא אומר שאתה לא יכול לשאול מה אתר העסק. |
![]() |
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כמו שכבר אמרו פה, היית צריך לבקש -----לבקש----- לראות תקנון או לשאול מה קורה במידה ו...
בקיצור, זאת בעיה שלך |
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
תקשיב לי מאור!!!
אני לא רוצה את הכסף הכסף הגיע ביום שישי בבוקר לעמיטל ואני רוצה דומיין כמו שהוא התחייב תוך 48 שעות גועל נפש של יחס פשוט ש-ק-ר- אני לא אמור לבקש לראות תקנון פשוט הוא אמר לי במילים האלה.....25 שקל זה המחיר של הדומיין מאיפאוור לא אמר מסכים לא מסכים פשוט מגעיל שום עסק בעולם לא יעשו עסק בלי להראות תקנון אין מצב שיגידו לך אתה היית צריך לחפש את התקנון ושימו לב לתקנון http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26585 לא רשום שאם המחיר באיפאוור עולה המבצע מבוטל.... רשום שהמבצע לשבוע עד שבועיים ואפילו שבוע לא עבר עדיין Last edited by נריה; 22-07-06 at 21:39.. |
![]() |
# 30 | ||
Permanently Banned
|
לפני שניה אמרתה שאתה לא ידעתה שמאור ועמיטל שותפים
ציטוט:
ציטוט:
|
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|