|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
יש פנ אנשים שאומרים שזה מצחיק?ממש לא,זה פשוט מעציב שיש אנשים כאלה,אתה והוא באותו עסק סבבה?אתה ממליץ על הבנאדם?WTFגם אני ממליץ על אבי ועדי ויוסי!באמת אנשים זהב!שווה לך לקנות מהם[שזה גם ממני לא?:|] בקיצר אני לא יודע מה באת פה להעביר אבל זה ממש מגוחך..
שיהיה בהצלחה בעסק אבל אל תעשו רושם רע כבר על ההתחלה[עסק חדש לא?{אם אפשר לקרוא לו עסק}] Last edited by Lom.co.il; 27-07-06 at 17:53.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מסכןןןןןןןןןןן מה אכלתם אותו?
המליץ על השותף שלו... וכמו שאמר Lom.co.il אוליי גם טיפה מגוחך אבל תוציאו לבנאדם ת'רוח מהמפרש לפניי שבנה בכלל אונייה... גם אני צחקתי קצת שקראתי את זה... אבל שוב... בני אדם טועים אין מה לעשות. אני בטוח שכל אחד מכם עשה מעצמו צחוק פעם ומי שיגיד לא הוא שקרן.! בקיצור... Cut the Guy some slak!
אחראי פורום
|
שלום, מדברת אמא של גיא
רציתי להגיד לכם שיש לי בן נפלא! עוזר בבית, מוריד את הזבל מידי שבת ועוזר לפנות את השולחן לאחר האוכל. כן, הוא תלמיד מעולה וילד שלא עושה צרות, מה שכל אמא רוצה. אני אומרת את זה באמת ולא בגלל שאני אמא שלו או משהו...***** אני רוצה לנצל מעמד זה ולהודות לעצמי על כך שהבאתי את גיא עד הלום ועל כך שהולדתי אותו... בהצלחה בהמשך! חלאס, מתערבים שהוא רושם בחתימה בין ביקורותינו הטובות [1] ? המשך יום נעים.
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
גיא צודק...
חבר מתקדם
|
האשכול 3 דפים, בכל ה 3 דפים נקרעתי מצחוק..
אני כבר מרגיש שאני באשכול של " הלקוחות המטורפים ביותר" חחח בנוגע לנושא, ממ.. זה טיפה מצחיק בגלל שאתה ממליץ על השותף שלך? כאילו אתה ממליץ על העסק שלך וכל זה? זה כמו שאני ירשום ביקורת על מאור ואז מאור ירשום ביקורת עלי וככה יהיה לנו 2 ביקורות טובות לעסק ![]() עצה ממני? שלח ברגע זה הודעה לאחד האדמינים בבקשה למחוק את האשכול, ככה תמנע ממצב של אי נעימות. נתתי לך עצה, תשתמש בה. בהצלחה בהמשך, עמיטל. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|