|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
הם תופסים תחת שהם באילת, ומה אחי אתה אילתי?
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
קראתי הכל, מרתק
![]() פשוט חוצפנים הילדים האלו... זה אופייני לישראלים ![]() |
![]() |
![]() |
# 23 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל תושבי הצפון שהגיעו לדרום חושבים שהכל מגיע להם !
חוצפני סעו הבית ! תיהיו שהם תשארו בבית במלקטים גם עוזבים את הבתים שלכם עוזבים את הצפון וגם באים וקובעים כאן את החוקים שלכם ! חוצפנים! גם אני ניתקלתי במיקרים רבים של תושבי הצפון בעיר שלי שהם עשו פשוט חוצפנים ! חושבים שהם מסכנים ויכולים לקבוע הכל ! |
![]() |
![]() |
# 24 |
חסום
|
|LOL|
איזה דבר דפוק זה אתה מסדר להם לשיון הם מתחילם לרדת עליך אני בטוח שלא 250 אלף איש עלו עליך אל תגזים אולי גג 20 שהתחילו להתעצבן הייתי במוקמך מביא תיגבורת לקוח כמה כדורים ומתחיל לבעוט בקיר בלילה שכולם יושנים חח חח בהצלחה במהומה חח |
![]() |
![]() |
# 25 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
סתם הכללה, מה נראה לך שאם היה התקפה על אילת והם היו עוברים לצפון אז לא היו מאילת קבוצות כזאת של אנשים?
זה הכל תלוי בבן אדם עצמו ובחינוך שהוא קיבל בבית..... |
![]() |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
שמע...יש כל מיני סוגי אנשים...נכון שיש לא מעט כאלה מניאקים (סליחה על הביטוי) אבל זה מה יש...
זה שהם כפויי טובה לא אומר שהשאר גם כן...כך שלא היתי מכליל כאן את כל הצפון... |
![]() |
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
ישראלים מצויים....
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
ובדיוק הילדים האלו בני 12, שעוד כמה שנים יילכו למועדונים יהיו האלו שדוקרים, האלו שרוצחים, אונסים ופושעים. וכן, זה מתחיל מגיל קטן.
![]() |
# 29 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
קודם כל,
כל הכבוד על ההתנדבות שלך ושל חבריך לסידור וארגון המקום. כפי שאלעד ציין, כאלו הם הישראלים, וזה לא קשור גם למה הם מקבלים ולוקחים (זה לא שעשיתם הרבה (ועשיתם הרבה) והם דרשו עוד), הם פשוט לא ידעו להעריך את מה שעשיתם. אבל אתה עשית את שלך, כלומר, נתת מהלב שלך והתנדבת למעניהם, אני בטוח שאתה וחבריך קיבלתם איזשהו גאווה על מה שאתם עושים. תמשיך לתרום ולהתנדב, זה בשבילך.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
היה על זה כתבה בערוץ 2
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|