![]() |
# 21 | ||||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() ציטוט:
ציטוט:
יש לך פרופיל 64 או 45?
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אם יש לו באמת אפשרות ללכת לעתודה , אז בהחלט עדיף על ג'ובניק , מה גם שבתור ג'ובניק עם תואר תוכל לתרום יותר. תגובה לאלעד: אני לא יודע מאיזו נקודה אתה ראית את זה, אבל גם תואר ראשון וגם ניסיון, אחרי הצבא הרי שהוא יוצא עם כלים טובים יותר גם להשיג עבודה טובה וגם משכורת נאה. וקשה לי להגיד שזה 9 שנים בצבא, הרי שלוש שנות לימודים 6 שנות שירות. Last edited by alex; 18-08-06 at 16:11.. |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 24 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() אני לא יודע אם יש חיה כזאת "חברה טובים" בשייטת (סתם, יש אבל ממה שאני ראיתי לא היה). דבר אחד ראיתי, הם גורילות...כמעט לא ראיתי אחד שהוא לא ענק מבחינת מבני גוף (לא רק גובה...). ואם אני זוכר נכון, יש להם גם מסע קשה מאוד.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 18-08-06 at 16:21.. |
||||
![]() |
![]() |
# 25 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
לי יש כנפיים!! אבל לא של טייס.... ![]() ![]()
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
אני עולה לי"א מתלבט בין מגלן, סיירת מטכל, שייטת,ושלדג
כרגע מה שאני הכי רוצה זה מגלן, יש לי שם גם דיי פרוטקציה אם אפשר להגיד שני בני דודים שלי נמצאים שם אחד מהם מדריך בקורס של ה-4x4 ואני כבר התחלתי להתאמן ( רץ 2 ק"מ כל בוקר ו2 ק"מ כל ערב ) |
![]() |
![]() |
# 28 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() אח שלי כרגע עם יד שבורה בבית ויפסיד את הקורס צניחה שלו (הוא בגבעתי..לא בצנחנים)..כנראה יורידו אותו מחזור והוא יעשה עם המחזור הבא... עריכה: למי שלא הבין מהתגובה הקודמת...טיס עדיפות ראשונה, אם לא ילך...אז ממשיכים...כל דבר בעיתו..בלי תוכנית של "אני רוצה לפה אני רוצה לפה"...איך שילך...לא רוצה לטפח ציפיות לשום דבר. |
|
![]() |
![]() |
# 29 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
חח זכור לי הקטע של הריצה ![]() אם יש לך את היכולת ואתה תצליח, סיירת מטכ"ל נראית לי היחידה המעניינת מכולם, למרות שאין לי כל כך מושג (מכל אלה היחידים שבחיים לי לא ראיתי הם שלדג). ציטוט:
![]() ![]() אבל על השבוזון לעולם לא הייתי מוותר ![]()
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
רציתי לדעת...
מה צריך בשביל להתקבל לטייס? מה הפרופיל מינימום שצריך ואם יש משקפיים אז מן הסתם אי אפשר, אבל אם עושים לייזר?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|