|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא לא סגר איתו מה לא מובן פה???אולי הוא צריך לקחת על יוסי אחריות אבל תלוי על מה אם יוסי יסגור עם מישהו עסקה של כמה אלפים ויעלם אז אבי יצטרך לשלם??נו באמת. ![]() |
|
![]() |
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל זה כבר באמת יותר מדי וחצה את גבול הטעם הטוב. "יוסי הבטיח, שבור את הראש עם יוסי", מה זה, בית זונות? אדוני אתה מנהל כאן עסק. "Lom.co.il מורכבת מאנשים מקצועיים שיספקו לכם שירות מקצועי ואיכותי." - זה ציטוט נבחר מאתר הבית שלכם. אולי כדאי לך להעמיק מחשבה בו. "יוסי לא מנהל את העסק, יוסי רק עובד איתי", אם יוסי מנהל איתך את העסק, משמע הוא השותף שלך לעסק. משמע אתה אחראי בדיוק באותה מידה להתחייבויות שלו בכל הנוגע לחברה ועסקיה. ובכלל, כהערה כללית - כאילו הבנאדם בא ועשה לך עבודה. מה, אתה אוכל חינם שאתה בכח רוצה לקבל דברים כאלו פשוטים וזולים בחינם? עזוב שזה סה"כ 50-100 שקל, ואם אתה לא מרוויח את זה בעסק שלך או לא יכול להרשות לעצמך להוציא סכום שכזה, מבלי לפגוע בך או להכנס לך לכיס, עדיף לך לסגור פשוט את העסק, חבל שיכפישו את השם שלך. אצלנו בפיקסליין עיצוב מגיע ל-200-300$ בקלות, וגם חיתוך שעבדו עליו במשך כל כך הרבה זמן יכול להגיע בדיוק לאותו מחיר. אז אל תנצל לרעה את התמימות ואת טוב הלב של אחרים. שתהיה שבת שלום לכולם. |
|
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
יוסי עובד איתי זה הכל אני מנהל את העסק אני בעל העסק אני משלם על השרתים אני משלם על הארונות אני משלם על הכל אני לא הבטחתי לאף אחד שום דבר וגם אם זה דומיין שעולה 8 וחצי שקל אני לא יתן שאני לא הבטחתי. שבת שלום. |
|
![]() |
# 4 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מילה של "עובד בעסק" טובה כשל מילה של בעל העסק, העובד של העסק מייצג את בית העסק. בהתחשב שהעסק שלך, תדאג לקחת על זה אחריות. מה גם שלא מדובר בתביעת מליונים. דניאל. |
|
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
וואלה אז כל אחד עכשיו שעובד איתי יתחיל לחלק לאנשים דברים על חשבוני ?ממש לא ואני לא ימשיך להתווכח על הנושא הזה. שבת שלום לכולם. |
|
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
תגיד שזו אחריות של העובד שלך? שישברו את הראש מולו? במידה ויש תיעוד לזה שמשהו נסגר מול עובד שלך, והעובד שלך מודה בעניין - עניין סגור. זה לא צריך להיות על חשבונך, נקה את זה מבחינתך מהמשכורת שלו. מה גם שהבנתי שאת ה"תמורה" מצד פותח האשכול קיבלה החברה, ולא "העובד" שלך באופן אישי. אם העובד שלך לא מספיק אחראי, אולי הוא לא צריך להיות העובד שלך, בכל אופן, האחריות היא שלך. שבת שלום. Last edited by דניאל; 18-08-06 at 21:27.. |
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
יוסי כבר חודש לא התחבר אני חושב, ובכל אופן אני לא חושב שאבי קשור לכל זה.
|
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|