|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
נשמה של הפורום
|
בגמר המונדיאל התהילים עזרו. מי יתן וגם עכשיו. פורצה חיפהההההההההההההה
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה משנה גירסאות , מקודם זה אשמתו של בניטז - עכשיו זה כל ליברפול.. מקודם כתבת שזה בניטז אשם , הכל בגללו וקיללת אותו ועל זה אני הגבתי. מה שאמרת עכשיו כבר ידוע מרגע אחרי ההגרלה המוקדמות. חוץ מזה גם בלי הלחץ של ליברפול המשחקים היו בחוץ.. איצה מנחם שלח מכתב לאופא יום אחרי ההפסקת אש.. אתה חושב שזה עובד על מישהו באירופה? אנשים רואים תמונות בטלוויזיה ומפחדים לבוא לישראל . ישראל = איזור מלחמה. באיזור מלחמה לא משחקים! גם כשהיתה בקוסבו מלחמה הם שיחקו בחו"ל! אל תחשבו שפוגעים בנו כל הזמן בגלל שהם אנטישמים! זה שעברו יומיים מאז המלחמה , זה לא אומר שישר הקבוצות ירוצו לשחק פה.. שתבין.. המלחמה יכולה לחזור מהר וזה גם מה שכולנו חשבנו בהתחלה. עכשיו כבר שבוע מאז המלחמה , אבל ההחלטה איפה המשחק יתקיים הייתה יום-יומיים אחרי המלחמה. אם פה בארץ דחו את הליגה אז לליברפול יש את הזכות המלאה לא להגיע לפה.. |
|
![]() |
# 23 | |
חבר על
|
ציטוט:
# 24 |
חבר וותיק
|
בתור אוהד חיפה מגיל 0 אני יכול להגיד שאני לא מצפה ליותר מדי..
אבל אסור לאבד תקווה, מי יודע אולי נפתיע ;o |
![]() |
# 25 |
נשמה של הפורום
|
ואמוס חברה. 1-1. תמשיכו להחזיק אצבעות!
חבר וותיק
|
כבודדדדדדדדדדדדדדדדד
1-1 מול לבירפולל ![]() |
![]() |
# 27 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
היינו צריכים לנצח ליברפול מעבירים נגדנו תזמן ל-י-ב-ר-פ-ו-ל כוסאמא של מגרוושילי למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 3 שנים אותו כאב אותה אכזבה דייי |
|
![]() |
# 28 | |
Авторитет
|
חיפה - מלחמה!!!
חבל חבל, אבל אני אוהב את הקבוצה הזאת, היא הביאה לי הרבה (המון!!) גאווה, אוהב אותם מכל הלב. מגרשווילי הפסיד את שני המשחקים האלה, אחרי משחק ענק של התמנון, דקל קינן, בוקולי וכל החבר'ה.
![]() |
# 29 |
חבר פורום
|
נו המשחק נגמר? מי ניצחה?????????
|
![]() |
# 30 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שננצח את ליברפול? אתה חיי בסרט.. היה צריך לקרות כאן נס כדי לנצח אותם. וזה כבוד בעבועבוע כי לעשות תיקו עם אלופת אירופה זה כבוד הפגנו מולם משחק מצויין ושלטנו ברובו לא כבוד? מול אלופת אירופה? קיצר לך לישון .. עלק לא כבוד |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|