|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר חדש
|
נחמד
הגירסה האחרונה הכי יפה |
![]() |
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לגבי מה שאתה סגרת איתו לגבי מחיר, זה לא ממש ענייני או ענייני אחרים. אם הוא מאמין שהוא קיבל עיצוב מספק תמורת הסכום שהוא הוציא, בכיף שיהיה לו.
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה כל אחד והטעם שלו ואתה לא יכול להתווכח בעיניין, אני דיי מאמין שרוב הגולשים כיום מסתכלים על התוכן באתר. ראה למשל בעיצוב זה כמה תוכן יש ויש רואים אותו (למשל הכתבה הראשית שבולטת לעין). אני מקווה שהבנת את טענתי.. (: תודה על התגובות ושבוע טוב, |
|
![]() |
# 24 |
חבר חדש
|
הראשון הכי יפה .
ממש יפה עשית אחלה עבודה [: |
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
# 26 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וממתי וואן צבעוני? לא מבין אותך. |
|
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
אחלה עיצוב!
לדעתי השני הכי יפה! |
![]() |
# 28 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אין מה להתווכח עם מה שלמדת, אך איך תסביר את אלפי ועשרות אלפי האנשים שנכנסים לבלוגים סליחה על הביטוי מסריחים או לאתרים של טיפו שהם גם נראים כמו משהו שיצא מהתחת (שוב סליחה על הביטוי). את זה האוניברסיטה הוכיחה? אני אומר לך שלמרות מה שלמדת הרבה אנשים נכנסים גם בגלל התוכן.. (בדקתי לפי חברים שלי שאוהבים ספורט ולא איכפת להם תמיד מהעיצוב). חוץ מזה שהרבה אהבו גם את העיצוב ככה שזה אחלה (: . שבוע טוב, |
|
![]() |
# 29 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ו-ONE תמיד היה צבעוני. יש לו שילוב של אדום, גוונים של כחול, גוונים של אפור ולבן. צבעוני לא אומר להכניס את כל צבעי הקשת, מספיק לקחת 2 צבעים ולשחק עם הגוונים שלהם. ציטוט:
סתכל בהודעה הראשונה שכתבתי, אתה צריך תוכן או קונספט מאד חזקים. למשל אתר מקושרים שיש לו עיצוב שנראה לי עשו מ-template בוורד, ממש על הפנים. אבל הרעיון שעומד מאחורי האתר הזה חזק מאד ומבחינה מסחרית, לעשות שירות כזה בתשלום לא יילך. אני לא חושב שיש מישהו שיהיה מוכן לשלם בשביל זה או להשקיע בזה סכום רציני ולשדרג את כל העסק. לגבי האתר הזה, אני לא מכיר את האתר מקודם או מכיר את קהל הגולשים, אם העיצוב נבדק ויש שביעות רצון, מה טוב ![]()
![]() Last edited by sheeze; 29-08-06 at 13:53.. |
||
![]() |
# 30 |
משתמש - היכל התהילה
|
אופס, מצטער על הדאבל, אפשר למחוק, ערכתי למעלה
|
|