|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
זוהי בידיוק הנקודה...מורידים בשביל לעשות מין מרד צרכנים עם המחירים בשמיים חוץ מזה שלארחונה יש דיי הרבה תחליפים נוחים למוצרים שלהם
![]() לדוגמא OpenOffice. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מרד צרכנים לדוגמה היה יכול להיות אם כולם היו משתמשים בmac או כולם משתמשים במערכות הפעלה מבוססות לינוקס. כך שזה לא נחשב מרד צרכנות, פשוט מייקרוסופט "מיכרו" את העולם למערכת שלהם, העלו את המחירים ובגלל זה קרה מה שקרה. ואם הייתי יכול, ולא הייתי מתרגל לצורה שווינדווס בנוי ולכך שכל התוכנות בעולם מותאמות למערכת הזאת, הייתי מזמן עובר. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
במחשב אחד אצלי כבר מותקן לינוקס שמשמש בעיקר לגלישה באינטרנט מקווה בקרוב לעוד כאלה
![]() רק שתיהיה תמיכה מלאה במשחקים ואני מסודר ![]() ולא אכפת לי שתגידו שאני גנב או מה שתרצו אני לא ונה שום מוצר של מיקרוסופט ! |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
המחשב שלי עומד בכל הדרישות של הPremium Ready המינימליות, חוץ מ-40GB זיכרון, יש לי רק 38GB.
חבר'ה, אם תרצו או לא, בסוף כל מי שלא משתמש בלינוקס או מאק, ימצא את עצמו ב-Vista. גם בסוף, Microsoft יסגרו את התמיכה ב-Windows XP, ותצטרכו מתישהו לשדרג. זה משהו בלתי נמנע, אל תתנגדו לעתיד (: |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
די, מספיק לשחק אותכם תמימים עם החוקיות.
כי בסופו של דבר כולכם פה תורידו את הוויסטה הפרוצה, למה מי יוציא מלא כסף על זה.. אני? לא.
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתר נחמד ביותר
![]()
# 8 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
תפסיקו לבלבל בייצים בסוף החביתה תשרף..
המעבד לאקספי לקח לפחות שנה מאז שהוא הופץ בארץ ככה שיש לכם עוד שנה וקצת של שקט על הראש.
# 9 |
Permanently Banned
|
טוב לכל אלו שקראו לי גנב יצטרכו ככל הנראה להוציא 500 שקל מהכיס...
להלן מחירון Windows Vista שתופץ ב30 בינואר 2007. Windows Vista Home Basic גרסת שדרוג 99.95$ גרסה מלאה 199$ Windows Vista Home Premium גרסת שדרוג 159$ גרסה מלאה 239$ Windows Vista Business גרסת שדרוג 199$ גרסה מלאה 299$ Windows Vista Ultimate גרסת שדרוג 259$ גרסה מלאה 399$ אז לכל אלו שקראו לי גנב מוזמנים להתחיל לחסוך...ולהוציא עוד 500-2000 שקל ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
המחירים האלה פורסמו בטעות ומיקרוספוט מאולם לא אישרה אותם. אז אנא. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|